2016'da 526 milyon dolarlık Türkiye fonunu duyuran The Abraaj Group'un ortağı Selçuk Yorgancıoğlu Webrazzi Summit 2017'de

2016'da 526 milyon dolarlık Türkiye fonunu duyuran The Abraaj Group'un ortağı Selçuk Yorgancıoğlu Webrazzi Summit 2017'de

Beşiktaş-Sarıyer arası Danimarka kadar, Türkiye’nin potansiyeli yüksek diyerek geçtiğimiz Summit'e damgasını vuran Selçuk Yorgancıoğlu Webrazzi Summit 2017'de bizlerle olacak. Türkiye ve MENA odağına sahip The Abraaj Group yatırımları arasındaki Souq‘un Amazon'a satışı hatırlayacağınız üzere bu yıl içerisinde tamamlanmıştı.

2015'te Hepsiburada'nın yüzde 25 hissesini satın alan ve sonraki sene Türkiye'ye özel 526 milyon dolarlık yatırım fonunu duyuran The Abraaj Group'un hem Türkiye hem de bölge ile ilgili önemli bilgiler aktaracağını şimdiden söyleyelim. Teknoloji sektörü haricinde 2008'de Acıbadem Hastaneleri, Acıbadem Sigorta'ya ortak olup ardından başarılı bir çıkış yapan yatırım şirketinin Yörsan ve Fibabanka dahil olmak üzere önemli yatırımları bulunuyor.

Eğer henüz bakmadıysanız Webrazzi Summit 2017’nin tüm konuşmacılarna ve detaylara summit.webrazzi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.