Yerli kelime oyunu Wordgraphy, App Store'daki yerini aldı

Yerli kelime oyunu Wordgraphy, App Store'daki yerini aldı

Kelime oyunlarını sevenler için oldukça başarılı bir alternatif olarak karşımıza çıkan Wordgraphy, dün itibariyle App Store'daki yerini aldı. Standart kelime oyunlarından farklı dinamiklere sahip olan Wordgraphy, zor fakat eğlenceli bir oynanış sunuyor.

Lokum, Minimal MazeHangi Kelime?, 20 Seconds ve Polycolor gibi oyunlarla tanınan Alper İskender tarafından geliştirilen Wordgraphy, şimdiden App Store'da önerilen uygulamalardan biri olmayı başardı.

Android platformuna gelmeyecek

Fikir aşaması 2016 yılına kadar dayansa da yaklaşık 3 ay içinde geliştirilen Wordgraphy, Türkçe'nin yanı sıra İngilizce dil desteğine de sahip. Kullanıcı dostu ve sade bir tasarım tercih eden kelime oyunu, 3 farklı zorluk seviyesine sahip.

Bölümlerdeki karelerin içindeki harflerin yerlerinin değiştirilmesi ile kelimeleri oluşturduğunuz Wordgraphy, harf sayısı çoğaldıkça zor bir oyuna dönüşüyor. Kendinizi kaptırdığınızda bağımlılık yapabilecek bir oyun olan Wordgraphy'nin tek kötü yanı ise Android platformu için kullanıma sunulmayacak olması.

Kullanıcılardan gelen istekler doğrultusunda oyuna farklı dillerinin eklenebileceğini de belirtelim. Reklamları kaldırılması ve ipuçları için oyun içi satın alma seçeneklerine sahip olan Wordgraphy oyununu iOS için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.