Nerde İçek, sanal mekan turlarıyla rezervasyon alıp bilet satmaya başladı

Nerde İçek, sanal mekan turlarıyla rezervasyon alıp bilet satmaya başladı

Son olarak 360 derece mekan görüntüleme özelliğiyle gündeme gelen mekan keşif platformu Nerde İçek, şimdi de interaktif mekan turlarına başladı.

VR destekli olarak 360 derece interaktif sanal turla çeşitli mekanlarda gezen kullanıcılar, beğendiği masayı anında rezerve edebiliyor ya da mekanda düzenlenen konserlere bilet satın alabiliyor. Söz konusu tura örnek olarak Kadıköy'de yer alan Sarnıç Meyhane'ye göz atabilirsiniz.

Müzeyyen, Nerde İçek kullanıcılarına mekan tavsiyelerinde bulunuyor

Diğer yandan Facebook Messenger için Botstruct altyapısıyla bir de chatbot yayınlayan Nerde İçek, Facebook üzerinde kullanıcılarına mekan önerilerinde bulunuyor. Müzeyyen, bugüne kadar 5 bine yakın konuşma yaparak platform ziyaretçilerine tavsiyelerde bulunmuş.

Aylık 600 binden fazla sayfa gösterimi yapan ve 1200 tane mekan listeleyen platform, İstanbul ve Eskişehir dışında İzmir, Ankara, Antalya ve Muğla'dan da bünyesinde mekan bulunduruyor. Ayrıca Nerde İçek, yaz sonu itibariyle Türkiye'den sıklıkla gidilen Balkan ülkeleri ve Yunan Adaları'yla Avrupa açılımını da başlatma niyetinde.

İnteraktif sanal tur özelliğiyle beraber gelir modelini de genişleten Nerde İçek, şu an için 24 mekanda 260 derece tur fırsatı sunuyor ve bu sayıyı hızla arttırmayı hedefliyor.

Aynı zamanda kısa bir süre önce KWORKS mezunu da olan Nerde İçek hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.