700 mekan listeleyen Nerdeicek.com, 360 derece mekan görüntüleme özelliğini duyurdu

700 mekan listeleyen Nerdeicek.com, 360 derece mekan görüntüleme özelliğini duyurdu

Sizlere daha önce tanıttığımız Nerdeicek.com için dikey bir mekan listeleme platformu diyebiliriz. Ruh halinize göre 'nerede içeceğinizi' söyleyen platform, kısa bir süre önce 360 derece mekan görüntüleme özelliğini de devreye aldı.

Şu an için 14 mekanda aktif olan bu özellik sayesinde Nerdeicek.com ziyaretçileri merak ettikleri mekanları aynı Google Maps üzerinde gezermiş gibi deneyimleyebiliyor.

İçini Görün ile yapılan stratejik ortaklık neticesinde hayata geçen bu özellik tamamen Google altyapısını kullanıyor ve mekanların Google'da da indekslenmelerini sağlıyor.

Aylık 100 bin tekil ziyaretçi barajını geçen girişim, kurucu ortaklardan aldığımız bilgiye göre 500 bin civarında da sayfa gösterimi yapıyormuş. Diğer yandan girişimin öncelikli gelecek planları ise hem mekan sayısını hem de 360 derece özelliğine dahil olan mekan sayısını arttırmakmış.

nerdeicek-ekran-goruntusu

Platformda listelenmek ücretsiz, 360 derece mekan görüntüleme özelliğine dahil olmak ise ücretli

Çoğunluka 25-34 yaş arası ve yüzde 60'ı erkek olan bir kitleye hitap eden Nerdeicek.com, aynı zamanda 18-24 yaş arası öğrencilerin de ilgisini çekiyormuş.

Diğer yandan 2017'nin birinci çeyreği içinde mobil uygulamalarını da yayına vermeye hazırlanan girişim, ziyaretçilerinin anlık kararlarına daha çok etki etmek ve yeni mobil uygulamalar üzerinde birbirleriyle etkileşime girmelerini sağlamak istiyormuş. Ayrıca platformun 2017 yazında İzmir ve Antalya gibi tatil bölgelerini de açılmaya niyetli olduğunu belirtelim.

Girişimin gelir modeline gelecek olursak; mekanların platformda listelenmek için herhangi bir ücret ödemesi gerekmiyor. Ancak çeşitli listelerde ve arama sonuçlarında öne çıkmak ya da 360 derece sanal tur özelliğini kullanmak isteyen mekanlarınsa ödeme yapmaları gerekiyor.

Bu arada kurucu ortaklardan öğrendiğimiz kadarıyla girişim, gelir modeline direkt olarak dahil etmese de mekanlara sosyal medya ve çeşitli dijital konularda danışmanlıklar da veriyormuş. Büyümenin ve gelir elde etmenin oldukça zor  ve zaman aldığı bir pazarda yer alan Nerdeicek.com'la ilgili gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.