Doğuş Grubu'nun online TV platformu puhutv yayına başladı

Doğuş Grubu'nun online TV platformu puhutv yayına başladı

Doğuş Grubu, geçtiğimiz Kasım sonunda yeni online TV platformu puhutv'yi sessiz sedasız denemeye başladı. TV içeriklerinin internetten ücretsiz bir şekilde izlenmesini sağlayan puhutv'nin mobil uygulaması da kısa süre önce yayınlandı. İzleyici deneyimini kişiselleştirmeyi sağlayan uygulamayla platform, izleyicilerin dilediği içeriğe, dilediği yer ve zamanda akıllı telefon ya da tabletlerinden erişmesini sağlıyor.

puhutv, daha önce online TV platformu tvyo ile 2012'de bu alana giriş yapan Doğuş Grubu'nun yeni denemesi. Platform, şimdilik tvyo'ya göre oldukça modern bir kullanıcı arayüzüne sahip olması ve içeriğinin dizi ve filmlerle sınırlı olmasıyla ayrışıyor. Henüz betadaki platformda Cesur ve Güzel, Hayat Bazen Tatlıdır, Behzat Ç. ve İçerde gibi popüler dizilerin bölümlerini izlemek mümkün. Dizilerle birlikte filmleri de online izleyebileceğiniz puhutv'de bu aşamada yalnızca popüler Yeşilçam filmleri ve Türk yapımları yer alıyor. Platform yayınları HD kalitede izletme iddiasında.

puhutv

Doğuş Grubu'nun puhutv'si, tvyo ile başlattığı ve ardından Doğan TV Holding gibi diğer TV yayıncılarıyla devam eden trendi izliyor. Şirketlerin yayın hakkına sahip olduğu TV içerikleri için geliştirdikleri platfomlar, ikinci ekranın potansiyelini kullanırken yayıncıların internet odaklı yeni içerikler üretmeye başlamalarını da sağlayabiliyor. Bir süre önce netd'ye özel içerikler üretmeye başlayan Doğan TV Holding, dijital operasyonlarını netd merkezli olarak yeniden yapılandırmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.