Doğan TV, dijital operasyonlarını netd odaklı yeniden yapılandırdı

Doğan TV, dijital operasyonlarını netd odaklı yeniden yapılandırdı

Doğan TV, dijital operasyonlarını yeniden yapılandırdığını duyurdu. Dijital Operasyonlar Grup Direktörlüğü adından yeni bir birim kuran Doğan TV, bu birimin merkezine dijital yayıncılık platformu netd'yi oturttu.

Yeniden yapılanma, Doğan TV'nin dijital içerik tüketimine odaklanan platformu netd'nin daha da büyümesi ve "operasyonların merkezi" olarak konumlanmasını ön görüyor. Doğan TV tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Dijital Operasyonlar Grup Direktörlüğü, var olan ve yeni açılacak kanallara ait tüm içerik üretimini Net D çatısı altında yapacak.

Dijital Operasyonlar Grup Direktörlüğü ve buna bağlı olarak Net D operasyonlarını ise Baha Uyar yönetecek. Doğan TV, atama haberini yeniden yapılanmayla birlikte bugün duyurdu.

2013'te yayın başlayan ve TV programlarıyla birlikte müzik videolarını izleyiciyle buluşturan netd özellikle müzik alanındaki başarısıyla bugüne kadar adından söz ettirmişti. YouTube‘da yayında olan ve Türkçe müzikleri dinleyebileceğiniz netd müzik YouTube kanalı geçtiğimiz yılın son aylarında YouTube'un en çok izlenen kanallarından biri haline gelmişti. Türkçe müzik dinleyicilerinin yakından tanıdığı Net D, benzer bir başarıyı diğer dijital içeriklerle yakalamaya çalışacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.