netd müzik YouTube kanalı dünya listelerinde birinciliğe oynuyor

netd müzik YouTube kanalı dünya listelerinde birinciliğe oynuyor

YouTube'da yayında olan ve Türkçe müzikleri dinleyebileceğiniz netd müzik YouTube kanalı son aylarda dünyanın çok izlenen YouTube kanallarıyla yarışıyor.  Doğan Medya Grubu'nun sahibi olduğu online video hizmeti şu anda 1 milyon 700 bin kişiye yakın aboneye sahip. Sadece netd müzik YouTube kanalında izlenen videoların izlenme sayısı ise 3 milyar 554 milyon adedi geçmiş.

OpenSlate adlı şirket tarafından sağlanan veriler ve tubefilter adlı sitenin derlediği listeye göre netd müzik, 10 Eylül - 16 Eylül haftasında dünyanın en çok izlenen YouTube kanalı olmayı başardı. İlgili hafta içerisinde kanaldaki videolar tam 77.3 milyon izlenme elde etti.

Son yayınlanan güncel haftalık raporda da ikinci sırada yer alan netd müzik, tubefilter tarafından yayınlanan haftalık raporlarda dünyanın en çok izlenen ilk 50 YouTube kanalı arasına girmeyi rahatlıklar başarıyor. YouTube kanallarındaki rakipleri arasındaysa EMI, BuzzFeed, The Tonight Show ve Taylor Swift gibi isimler var.

YouTube kanalları bilindiği üzere ciddi bir gelir kapısı niteliği taşıyor. netd müzik ise Türkçe içerik açısından YouTube'un değerli kaynaklarından ve pek çok Türkçe klip resmi olarak sadece netd müzik kanalı altında yayınlanmakta.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.