Doğuş Yayın Grubu'nun yeni video platformu Tvyo.com'dan Sessiz Açılış

Doğuş Yayın Grubu'nun yeni video platformu Tvyo.com'dan Sessiz Açılış

Doğuş Yayın Grubu'nun yeni video platformu olarak WebIT'te duyurduğu Tvyo.com, birkaç saat önce sessiz bir şekilde beta yayınına başladı. Sitede ana kategorilere baktığımızda dizi, müzik, spor, canlıtv ve kanallar olarak sıralanmış.

Şu anda sitenin içeriğinin tamamen Doğuş Grubu'nun yayınladığı dizi ve programlardan oluştuğunu söyleyebiliriz. Müzik bölümünde popüler kliplerin yer aldığı Tvyo, video içeriği olarak oldukça doyurucu bir platform olacak gibi görünüyor. 

Behzat Ç, Game Of Thrones, İşler Güçler, Muhteşem Yüzyıl gibi popüler 24 yerli ve yabancı dizinin yer aldığı Tvyo'da özellikle haber içeriklerinin beklenenden çok ilgi görmesi mümkün. Haber bültenlerinin eksiksiz aktarılmasıyla zaman içerisinde çok değerli bir arşive de sahip olacak olan Tvyo, bu anlamda çok önemli bir içerik eksikliğini de kapatmış olacak.

Canlı TV bölümünde yine grup kanallarına yer veren Tvyo'da henüz HD olarak canlı yayınlar paylaşılmıyor. Ancak önümüzdeki dönemde HD canlı yayınların yapılabileceğini tahmin ediyorum.

Bir video sitesi olarak çok değerli içerikleri bünyesinde toplayacak olan Tvyo'un arşivsel olarak değeri de unutulmaması gerekiyor. Şu anda internette hiçbir şekilde bulunamayacak haber içeriklerinin düzenli bir şekilde sıralanması sağlanabilirse uzun kuyrukta elde edecekleri zenginlik ile Tvyo, Türkiye'nin en çok ziyaret edilen video platformlarından bir olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.