850 mağazaya ulaşan indirimkodlarim.com'un yeni adı Picodi

850 mağazaya ulaşan indirimkodlarim.com'un yeni adı Picodi

International Coupons'un Türkiye'yi kapsayan 2016 hedeflerinden 3 ay kadar önce bahsetmiştik. Polonya merkezli girişim geçen hafta Picodi adıyla marka kimliğini tamamen yenileniş ve indirimkodlarim.com'u da Picodi.com/tr/ adresine taşımış.

Küresel marka bilinirliğini yükseltmek için önemli bir adım atan International Coupons, Türkiye ile beraber neredeyse tüm ülkelerdeki sitelerini Picodi markası altına taşımıi. 2015 yılında 26 ülkede toplam 147 milyon euro'nun üzerinde satış hacmine aracılık eden Picodi, 2014 yılına göre yüzde 40'lık bir artış yakalamış. 2016 için de yüzde 100 büyüme hedefi koymuş.

Aldığımız bilgilere göre Picodi'nin Türkiye ekibi de diğer ülke ekipleri gibi Krakov'da konumlanmış durumda. Tüm Picodi ailesi 78 kişiden oluşuyor ve Picodi'nin Türkiye operasyonları için ikisi stajyer olmak üzere 8 kişi çalışıyor. Web sitesinde gördüğüm kadarıyla Picodi'nin Türkiye pazarı için yeni çalışan arayışları da devam ediyor.

Tüm sitelerine kayıtlı mağaza sayısı yaklaşık 17 bin olan Picodi, 2015'i Türkiye'de 700'e yakın mağazayla kapatmıştı. Şu anda ise Türkiye'deki mağaza sayısı 850'ye yükselmiş.

picodi-2

Özellikle 2012'de yükselen indirim kuponları dikeyi, arama sorguları açısından halen büyüme eğiliminde. Ancak bu büyümenin 2016 yılında kimin işine daha çok yarayacağını hep birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.