Yerli mobil sağlık ve fitness uygulaması FitWell yeni sürümüyle küresel pazara açıldı

Yerli mobil sağlık ve fitness uygulaması FitWell yeni sürümüyle küresel pazara açıldı

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında kullanıcılarla buluşan yerli mobil sağlık ve fitness uygulaması FitWell bir süredir ciddi olarak hazırlandığı küresel pazara açılma planını uygulamanın 2.0 sürümünü yayınlayarak hayata geçirdi. Şirket küresel pazara açılmanın yanında yeni sürümle birlikte kullanıcılara bir çok yeni özellik de getirmiş.

FitWell yayınlandıktan iki ay sonra Aralık 2014'te indirilme sayısı 180 bine, aktif kullanıcı sayısı da 150 bine ulaşmıştı. Geçtiğimiz hafta itibariyle 470 bin üyeye ulaşan uygulama ilk hafta AppStore’da 11 ülkede ilk 10’a, 5 ülkede ise ilk 5’e girmeyi başarmış. Şu an için yeni versiyon ve küresel pazar için herhangi bir reklam çalışması yapmadığını belirten şirket organik indirilmelerin bu denli yüksek olmasından memnun olduklarını belirtmiş.

FitWell'in CEO'su Barış Özaydınlı, küresel pazara hazırlanırken öncelikle uluslararası kitleye hitab edecek kültürel beslenme alışkanlıklarına uygun yepyeni içerikler geliştirdiklerini bunun yanında İngilizce dil desteği ile birlikte uygulamada birçok yenilik ve köklü değişiklikler yaptıklarını aktardı.

2.0 versiyonuyla birlikte uygulama kullanıcının, tercih ve davranışlarına göre çok daha kişisel hizmet verebilir hale getirilmiş. Şirket bunu sağlamak içinde yeni bir kural motoru ve oyunlaştırma platformu geliştirmiş. Aynı zamanda kültürel beslenme alışkanlıkları ve kullanıcı tercihlerine göre daha kişisel hizmet verebilmek için beslenme tavsiyesi alt yapısı ve içerikler yeni sürümle birlikte tamamen yenilenmiş.

Özaydınlı tüm bunların yanında yakın zaman içerisinde Google, Facebook ve Microsoft’un girişim destek programlarına kabul edildiklerini ve çok yakın bir zamanda Seri A öncesi ara bir melek yatırım sürecini tamamlamak üzere olduklarını paylaştı. FitWell'in iOS sürümünü buradan, Android sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.