Evernote Food uygulamasına desteğini sonlandırıyor

Evernote Food uygulamasına desteğini sonlandırıyor

Evernote, 2013 yılında yenilediği ve Evernote kullanıcılarının yemek tariflerini ve fotoğraflarını depolayabildiği bir araç olarak kullandığı Evernote Food uygulamasını kapatma kararı aldı.

Evernote blogu üstünden resmi olarak duyurulan habere göre, Evernote Food'un hem iOS hem de Android versiyonlarına 30 Eylül tarihi itibariyle herhangi bir destek verilmeyecek. Bu da, Evernote Food uygulamasının 30 Eylül'den sonra uygulama mağazalarında yer almayacağı ve bundan böyle de herhangi bir güncelleme almayacağı anlamına geliyor.

Evernote Food kullanıcılarının uygulama içerisinde bulunan içeriklerini, Evernote ya da Web Clipper aracılığıyla senkronize etmeleri ve yedeklemeleri konusunda da Evernote ilgili bir destek sayfasına yönlendirmede bulunmuş.

Evernote Food'un kullanılmamasının sebebi ise muhtemelen sosyallikten uzak olması. Son dönemde kullanıcılar yemek tarifleri ya da yemek fotoğrafları için ciddi biçimde Instagram'ı kullanıyordu. Böylece gurme keşifler için kullanıcılar da genelde Instagram'ı kullanıyor. Restoran rezervasyonları konusunda da hizmet vermeyen Evernote Food uygulamasının sonu da böylece gelmiş oldu ve uygulamaya destek kesildi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.