Günde 26 milyon eşleşmenin yapıldığı Tinder, onaylı profilleri devreye aldı

Günde 26 milyon eşleşmenin yapıldığı Tinder, onaylı profilleri devreye aldı

tinder1

Tinder, şöhretler, sporcular ve diğer tanınmış kişilere ait hesapların gerçek olup olmadığını gösteren onaylı profiller özelliğini devreye aldı. Bu, öncelikle bugüne kadar adı Tinder ile birlikte anılan Leonardo DiCaprio, Britney Spears ve Vladimir Putin gibi milyonlarca hayrana sahip şöhretler ve bu şöhretlerin fanları için iyi haber.

Diğer taraftan Tinder'ın artık daha sık görüştüğü reklam verenlerini ilgilendiriyor. Zira bildiğiniz gibi sahte hesaplar, reklamların hedefini şaşırtabiliyor, geri dönüşlerle ilgili şüphe uyandırabiliyor. Şöhretlerse sahte hesaplar için kullanılan isimlerin başında geliyor.

tinder onayli

Dün yayınladığı blog paylaşımıyla yeniliği tanıtan Tinder'da onaylı profiller, tıpkı Twitter'da olduğu gibi mavi bir tik işaretiyle ayrışıyor. Yani Tinder'ın önerdiği profiller arasında tanınmış birine denk gelen kullanıcılar artık bunun gerçek bir profile ait olup olmadığını anlayabilecek.

Uygulamasıyla günde 26 milyon eşleşmenin yapıldığını söyleyen Tinder'da hesabınızı onaylatmak istiyorsanız ve ünlü biriyseniz [email protected]  adresine e-posta yollamanız gerekiyor. Her bir başvuruyu ayrı ayrı incelediğini söyleyen Tinder, sınırlı sayıda profile öncelik tanıyacağını, geri kalanlarını ise bekleme listesine alacağını söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.