Tinder ilk deneysel reklamını kullanıcılarına gösterdi

Tinder ilk deneysel reklamını kullanıcılarına gösterdi

Kısa bir süre önce Tinder Plus adını verdiği abonelik modeliyle karşımıza çıkan mobil arkadaşlık uygulaması Tinder, bundan önce sinyallerini verdiği, kullanıcılara reklam gösterme özelliğini de test etmeye başladı.

Tinder Plus modelini oturtan Tinder, gelir modeli olan güçlü bir girişim olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Tinder Plus modelinin reklamsız olması, Tinder Plus abonesi olmayanlara da reklam gösterimi yapılması Tinder'ın gelirlerini katlayabilir.

Tinder'ın deneme amaçlı ilk video reklamı da kullanıcılarıyla buluştu. Video gösterimi yapılan reklam modeli Twitter'ın reklamlarda sorumlu VP'si Brian Norgard ise yaptığı açıklamada kullanıcıların Tinder deneyimlerine olabildiğince etki etmeden bir model geliştirmeyi amaçladıkları açıklandı.

Reklam sahibi Bud Light'ın marka direktörü David Daniels konuyla ilgili yaptığı açıklamada her hafta Facebook aracılığıyla 21 ile 27 yaş arasındaki kitlenin yüzde 50'sin ulaşabildiklerini aktarırken, hedeflerinin bu demografik grubun yüzde 80'ine ulaşmak olduğunu söyledi. Bu da markanın farklı sosyal ağları ve daha önce denenmemiş metotlara böylesine ilgi göstermesine sebep olmuş gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.