Dikey Vitamin AŞ, Vitaminler.com ile yeni bir dikey daha açıyor

Dikey Vitamin AŞ, Vitaminler.com ile yeni bir dikey daha açıyor

vitaminlerSporcard.com gibi spor ve sağlıklı yaşam odaklı girişimlere imza atan Dikey Vitamin A.Ş., Supplementler.com'un yanına eklediği kardeş sitesi  Vitaminler.com ile yeni bir dikeyde daha hem e-ticaret hem de perakende odaklı büyüme yakalamak istiyor.

Çok üzerine gidilmeyen ama önemli bir e-ticaret dikeyine odaklanan Dikey Vitamin, adından da anlaşılacağı üzere Vitaminler.com'da reçete gerektirmeyen, gıda takviyesi kategorisindeki ürünlerin satışını yapıyor. Supplementler.com'daki erkek yoğun kitlenin yanına, kadınların da yüzde 50'ye yakın pay aldığı bir e-ticaret sitesiyle müşteri portföyünü dengeliyor.

vitaminler.com

Kurucu ortaklardan Jack Ojalvo'nun paylaştığı bilgilere göre Vitaminler.com'un müşterilerinin yarısı İstanbul, Ankara ve İzmir'den sipariş veriyor. Ojalvo, Supplementler.com'dan edindikleri tecrübe ve bilinirlikle bir kaç ay içinde 10 bine yakın sipariş yolladıklarını ekliyor. Vitaminler.com'un Dikey Vitamin'e ait mevcut mağaza ve kiosklar ile perakende alanında da büyümesi hedefleniyor.

Abonelik modeliyle sürekli gönderim yeniliği

Her iki siteden yapılan siparişlerin tek kargoyla satın alınabilmesi, ücretsiz kargo ve aynı gün sevkiyat gibi artık e-ticarette standart olması arzulanan hizmetleri sunan Vitaminler.com, önümüzdeki dönemde abonelik modelini duygulamaya almaya hazırlanıyor.

Bu sayede sürekli vitamin vb. gıda takviyelerini kullanması gereken kişiler tek bir siparişle belli frekans aralıklarında (her ay vb.) ay aynı ürünü kapısında bulabilecek. Düzenli tüketilen ürünler sattığı için Vitaminler.com için oldukça faydalı olacağını düşündüğüm bu model, Vitaminler.com'un Türkiye’nin de Avrupa’daki vitamin kullanım seviyelerini yakalaması hedefine uygun görünüyor.

Son olarak Sporcard tarafında da İzmir ve Ankara açılımlarının planlandığını,yeni ve önemli özelliklerin ekleneceğini öğrendiğimi de paylaşayım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.