Chris Skinner'ın Digital Bank kitabı Türkçe'de

Chris Skinner'ın Digital Bank kitabı Türkçe'de

Geleceğin bankacılığı konusunda dünyanın en etkili  isimlerinden biri olarak gösterilen Chris Skinner'ın ses getiren kitabı Digital Bank, 'Dijital Bankacılık' adıyla Tükçe'de. Bankalararası Kart Merkezi'nin katkılarıyla Türkçe'ye kazandırılan kitaba sahip olmak için BKM Express'i kullanmanız veya bu yazıyı sonuna kadar okumanız gerekiyor.

Kısaca bahsetmek gerekirse Chris Skinner, geleceğin bankacılığı, satış ve pazarlama stratejileri üzerine danışmanlık şirketi Balatro LTD'nin kurucusu. Financial Services Club adlı forumun başkanlığını yürütüyor ve 2007’den bu yana thefinancer.co.uk adresli blogunda finans ve teknoloji alanında yazılar kaleme alıyor.

Kendi alanında dünyanın sayılı profesyonelleri arasında gösterilen Skinner, bugüne kadar kredi krizinden, finansta sosyal medyanın etkisine kadar 10 kitap kaleme almış ve Digital Bank bu kitaplar arasında özel bir yer tutuyor.

Dijital Bankacılık adıyla Türkçe'ye çevrilen kitapta, geleneksel yöntemlerle son teknolojinin gelecekte nasıl iç içe olacağını, vizyoner bir bakış açısıyla sunuyor. Yaptığı önemli tespitlerin yanında öneriler sunmayı da eksik etmeyen Skinner, dijital bankacılık konusunda rehber niteliğinde bir kaynak sunuyor.

Dijital Bankacılık (Digital Bank) kitabına nasıl sahip olacaksınız?

Türkiye'de dijital bankacılığın gelişmesinde öncü rol üstlenen (bkz: Google Glass ile ödeme) BKM, bu kitabın okuyucularla buluşması konusunda da yenilikçi bir yol izliyor. Kitap bildiğimiz şekilde satışa sunulmuyor. BKM Express ile Tema Vakfı’na bağış yapıp, bağış makbuzunu ikamet adresiyle birlikte [email protected] 'ye gönderenler Dijital Bankacılık kitabına sahip olacak.

Buna ek olarak bu yazıya yorum yapan ilk 10 Webrazzi okuruna da Dijital Bankacılık kitabı hediye olarak gönderilecek. İlgilenenler için Chris Skinner'ın 4 Haziran’da İstanbul'da düzenlenecek olan Gelecekhane Dijital 2.0 etkinliğine katılacağını ve tecrübelerini paylaşacağını da ekleyelim.

Güncelleme: Ücretsiz kitaplarımız sahiplerini bulmuştur. İlginiz için teşekkürler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.