Aslanoba Capital, Tencere.com ile yemek sipariş işine adım atıyor

Aslanoba Capital, Tencere.com ile yemek sipariş işine adım atıyor

tencere.com yemek siparisi

Aslanoba Capital'in kurucusu Hasan Aslanoba, eve teslim işleri önemsediğini ve yeni adımlar atacağını E-ticaret15 konferansımızda paylaşmıştı. 'Food-tech' kategorisinde su işine Gümüş Su yatırımıyla geri dönen Aslanoba, bu kez Tencere.com ile çok hızlı büyüyen yemek siparişi kategorisine giriş yapmaya hazırlanıyor.

Tencere.com'a eklenen yeni açılış sayfasında görebileceğiniz gibi ev yemekleri ve eve sipariş vurgusu öne çıkıyor. Adrese teslim özel yemekler sunmaya hazırlanan girişimin Mealbox.com.tr benzeri bir model uygulayabileceğini söyleyebiliriz ki bu noktada bir kaç şeyi hatırlatmakta fayda var.

Mealbox'ın kurucuları daha önce Onlinemarket.com.tr'yi de kurmuş ve Aslanoba Capital'den yatırım almıştı. Aslanoba Capital, 'adrese teslim gurme yemekler' sloganıyla yola çıkan Mealbox'a da yatırım yaptı ve bu iki operasyon arasında tercih yapan girişimciler, Onlinemarket'i Aslanoba Capital'e devrederek Mealbox'a odaklanmaya başladı.

Alacağımız yeni bilgilerle haberimizi güncelleyeceğiz. Bu arada yorumlarınızı paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Tencere.com alan adının 2014 sonunda satın alındığını paylaşabiliriz ancak Aslanoba Capital'in ödediği bedeli bilmiyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.