Yeni iOS oyunu ROP'u yayınlayan Game Brain, Rovio'nun yolundan gidiyor

Yeni iOS oyunu ROP'u yayınlayan Game Brain, Rovio'nun yolundan gidiyor

Rop yapboz oyunu iPhone 2Daha önce Joinz (itunes) adlı iOS oyununu geliştien Metutech-Atom bünyesindeki GameBrain, bu kez ROP (itunes) adlı yeni oyunuyla şansını deniyor.

Yunus Ayyıldız tarafından geliştirilen ve bu kez yerli bir oyun yayıncısı olan MildMania ile pazara sunulan ROP, Joinz gibi bir zeka oyunu. Altıgen tablo üzerinde verilen şekli, birbirine iple bağlı noktalarla çizmeye çalışıyorsunuz.

19 noktalı kasnak ve çift iple oynamak ilerleyen bölümlerde işi daha zor ve daha keyifli hale getiriyor. Oyunda şu an için aşılması gereken 77 bölüm bulunuyor.

1.99 TL'den satışa sunulan ROP da Joinz gibi Apple tarafından öne çıkarılan oyunlardan biri olmuş ancak aldığımız bilgiye göre Joinz'in indirme sayısı Appstore/Android/Amazon uygulama mağazalarında toplam 14 binde kalmış. Kısacası Apple'ın Joinz'i öne çıkarması gerçekten popüler bir oyun olmasına yetmemiş.

Bu durumu gören Yunus Ayyıldız, yapboz oyuncularının sürekli yenilik aradığını söylüyor ve bu nedenle 106 günde ROP'u geliştirmiş. Daha önce de Pop to Stave adlı bir oyunu pazara sunan ve başarısız olan GameBrain, Rovio kadar kararlı bir şekilde denemeye devam ederse sonunda popüler bir oyun yapacak gibi gözüküyor. :)

ROP'u AppStore'dan indirebilir, oyun oynamayı seviyorsanız 2014'ün en popüler yerli mobil oyunlarına göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.