Performance Marketing Day 2014'ün ardından

Geçtiğimiz hafta sizlerle paylaştığımız  Performance Marketing Day 2014 etkinliği bugün gerçekleşti. Canlı yayınla gün boyu sizlerle paylaştığımız performans pazarlaması etkinliği Digitouch Kurucu Ortak & CEO'su Yunus Güvenen'in açılış konuşmasıyla başladı. Haziran ayında yer verdiğimiz TÜSİAD'ın e-ticaret raporunu Sina Afra'nın sunmasıyla devam eden gün e-ticaret oturumuyla devam etti.

Moderatörlüğünü Yunus Güvenen yaptığı oturumuda Kliksa CEO'su Nevgül Bilsel Safkan ve Lidyana kurucusu Hakan Baş e-ticarette gelecek beklentilerini paylaştı. Hakan Baş mobil pazarlama üzerinde dururken, Nevgül Bilsel Safkan Z jenerasyona sosyal medyadan ulaşılmasının üzerinde durdu.

İkinci oturumda Digitouch Kurucu Ortağı Emre Burdurlu bu kez moderatörlüğü alırken Garanti Bankası'ndan Ayşe Demir Özer, Turkcell'den İlker Ergen ve Generali'den Jakup Drobec dijital dünyada müşteri kazanmayı konuştular. Banka, telekom ve sigorta gibi 3 ayrı sektörün deneyimlerini paylaştığı oturum internet kullanıcısını müşteriye dönüştürmede önemli bir potansiyelin olduğunu da gösterdi. Performans pazarlamasının neredeyse çıkış sebebi diyebileceğimiz Affiliate Marketing oturumunda ÇiçekSepeti'nden Cemil Toksöz, Hepsiburada'dan İbrahim Öztürkcan, ve Teknosa'dan Burcu Yaşar sahnedeydi. Hacim yönüyle Türkiye'nin en ilk sıralarında yer alan e-ticaret siteleri affiliate pazarlama ile satışa yönlendirme üzerinde durdular.

Yeniden hedeflemeli reklamların da konuşulduğu günde öne çıkan bir başka oturumda Affiliate pazarlamanın yayıncı ayağıydı. E-ticaret sitelerine trafik yönlendirerek önemli bir satış hacmi oluşturan affiliate yayıncılar arasından StilGiyin.com CEO'su Serra Alkoçlar, Avantajix Kurucu Ortağı Güçlü Kayral, Mythings'ten Tanja Sanders sahnede yerini aldı.

Kaçıralanlar için ilerleyen günlerde videoların yükleneceğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.