Orkun Tekin, ReklamZ ve Ballroom'daki görevlerinden ayrıldı

Orkun Tekin, ReklamZ ve Ballroom'daki görevlerinden ayrıldı

Kurucusu olduğu ReklamZ, LinkZ ve SEM A.Ş.'nin 2011'de Almanya merkezli Ballroom International Network tarafından satın alınmasıyla birlikte Ballroom'da Stratejik Yatırımlar ve Genişlemeden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Orkun Tekin şirketin yönetim ve icra kurullarından ayrıldı.

E-posta ile paylaştığı bilgide 2002'de kurduğu ReklamZ'den itibaren geçen 13 seneyi unutulmaz serüvenin nitelendiren Orkun Tekin yeni dönemde yeni yatırımlar,girişimler ve başarılar peşinde , ‘tekrar görüşmek üzere’ diyerek yazısını sonlandırıyor.

Ströer dijitalde büyüme stratejisiyle , Ballroom'un haricinde geçtiğimiz yıl Adscale, businessAD, Radcarpet'ın aralarında bulunduğu şirketlerin en az çoğunluk hisselerini satın alarak kendi vizyonunda şirketleri şekillendirmeye başlamıştı. Önümüzdeki günlerde Ströer Media'nın dönüşümü tamamlayarak atacağı adımları daha net göreceğiz.

Orkun Tekin'in iş ortaklarına gönderdiği maile aşağıda ulaşabilirsiniz.

Değerli Dostlar, 

Ballroom Int. Holding ve bünyesindeki  Reklamz,Linkz,Sem ve Vidyoda şirketlerindeki yönetim ve icra kurullarından bugün itibariyle ayrıldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

2002 senesinden bugüne kadar uzanan yaklaşık 13 senelik bu unutulmaz serüvenin her saniyesinden büyük keyif aldığımı belirtmek istiyor,birlikte geçirdiğimiz tüm mesailer,imza attiğimiz sayısız başarılar ve yarattığımız tüm işbirliklerinde emeği olan siz çalışma arkadaşlarım ve işortaklarıma gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. 

Yeni dönemde, tüm şirketlerin ve başarılarının artarak devam etmesini diliyor,

yeni yatırımlar,girişimler ve başarılar peşinde , ‘tekrar görüşmek üzere’ diyorum.

Saygı ve Sevgilerimle ,

Uçakbileti, OtelZ'nin yatırımcısı olan Orkun Tekin'i yeni yatırımlarda görmek üzere diyerek 2012'de Ümit'in ziyaret ettiği Girişim Ofisleri programımızla nostalji yapalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.