Dakick'in yeni iPhone uygulaması App Store'da yerini aldı

Dakick'in yeni iPhone uygulaması App Store'da yerini aldı

Turkcell tarafından satın alındığı duyumlarımızı geçtiğimiz aylarda sizlere aktardığımız akıllı etkinlik hizmeti Dakick.com'un yeni iPhone uygulaması AppStore'da yayınlandı. Mobile odaklanan Dakick, yeni tasarımıyla daha etkili bir deneyim sunuyor.

Dakick.com'un satın alma sürecinden önce geliştirilmeye başlandığını bildiğim, yeni mobil uygulama tasarımında listeleme sayfaları ve etkinlik sayfalarında gösterimler değiştirilmiş.

Daha büyük görsellerle öneriler ön plana çıkarılmış.  Yeni uygulama kullanıcının ilgi alanlarından beslenen etkinlik önerileriyle açılıyor.

dakick yeni iphone uygulamasi  etkinlikler

Konum bilginizi de kullanan yeni Dakick iPhone uygulamasında yakın çevredeki güncel etkinlikleri görmek ve takip etmek mümkün. Diğer yandan arkadaşlarınızın etkinlik planlarını da görebiliyorsunuz. Çeşitli etkinlik, konser veya vizyona giren filmler için de Biletix ve Mybilet entegrasyonları sayesinde uygulamadan ayrılmadan kolayca bilet alınabiliyor.

Uygulamadaki “Planlarım” bölümünden katılacağınız etkinlikleri görebiliyorsunuz. Diğer yandan kendi etkinliklerinize dair bildirimleri de takip edebiliyorsunuz.

Mobil uygulama tasarımındaki değişikliklerin Dakick.com'a bir yansıması olacak mı bilmiyorum ama Dakick'in Turkcell ile daha fazla mobile odaklanma vizyonunda olduğunu ve mobil alanda daha etkili olacağını söylemek mümkün. Tabii Turkcell'in T serisi Androidli telefonların markası olarak Dakick'in Android uygulamasını güncellemesinin de gerekli olduğunu düşünüyorum.

Hatırlatmak gerekirse Dakick.com'un kurucusu Serkan Ünsal satın alma sonrasında Turkcell bünyesinde çalışmaya başlamıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.