Foursquare artık Fırsat Bu Fırsat kampanyalarını yayınlayacak

Foursquare artık Fırsat Bu Fırsat kampanyalarını yayınlayacak

Türkiye'nin ayakta kalmayı başaran grup alışveriş sitelerinden Fırsat Bu Fırsat, önemli bir ortaklığa imza attı. Türkiye'de de hatırı sayılı bir kullanıcı kitlesi edinen Foursquare artık mekan sayfalarında Fırsat Bu Fırsat kampanyalarını pazarlayacak.

Bu yıl 4. yılını kutlayan Fırsat Bu Fırsat ile Foursquare arasındaki anlaşmaya göre Foursquare mekan sayfalarında Fırsat Bu Fırsat kampanyaları 'Special Offer' etiketi altında görüntülenecek.

Foursquare'in San Francisco ofisinde imza attıkları söyleyen Fırsat Bu Fırsat kurucularından Oğuz Arslan, kampanyaların hem mobilde hem de web sayfalarında görüntülendiğini söylüyor.

foursquare firsat bu firsat

Mobil uygulamadan ayrılmadan bu fırsatlar satın alınabilecek ancak web'den satın alma yapmak istediğinizde Firsatbufirsat.com'a yönlendiriliyorsunuz. Foursquare satışlar üzerinden belli bir komisyonla fırsat tarafındaki kazancını koruyor hem de fırsat bulma yükünden kurtulmuş oluyor.

Foursquare kullanan Türkiye'deki 3 milyon kullanıcısına ulaşacak olmanın önemli bir avantaj olduğunu söyleyen Oğuz Arslan, trafik ve kazanç anlamında da kârlı bir anlaşmaya imza attıklarını söylüyor.

foursquare firsat bu firsat mobil firsat

Şu anda Fırsat Bu Fırsat üzerinde gerçekleştirilen 800 civarındaki fırsatın 500 kadarı Foursquare'de yayınlanıyor. Mekan eşleştirmeleri tamamlandığında diğer fırsatlara da Foursquare üzerinden erişilebilecek ve yayınlanacak yeni fırsatlar da Foursqaure'de de yayınlanacak.

Hatırlatmak gerekirse Fırsat Bu Fırsat, 1 yıl önce Aslanoba Capital'den yatırım almıştı ve Mekan.com alan adını satın alarak rezervasyon işine de adım atmıştı. Yakın zamanda mekan.com ile Foursquare arasında da stratejik bir işbirliği olacağını öğrendik. Vakti gelince bu detayları da sizlerle paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.