Fırsat Bu Fırsat, Hasan Aslanoba'dan 1 milyon dolar yatırım aldı

Fırsat Bu Fırsat, Hasan Aslanoba'dan 1 milyon dolar yatırım aldı

Fırsat kategorisindeki e-ticaret sitelerinden biri olan Fırsat Bu Fırsat, son dönemlerin en hızlı yatırımcılarından biri olan Hasan Aslanoba'dan yatırım aldı.

Oğuz Arslan ve Webrazzi'den de tanıdığınız Reyhan Çepik tarafından kurulan Fırsat Bu Fırsat, aldığımız bilgilere göre 1 milyon dolar yatırım almış durumda. Hisse ve değerleme konusunda bir bilgi verilmediği için şu anda paylaşamıyoruz.

Yatırım sonrası konuşan Fırsat Bu Fırsat CEO'su Oğuz Arslan, çok fazla reklam harcaması yapmadan organik olarak önemli bir üye sayısına ulaştıklarını ve aldıkları yatırımı gerekli gördükleri mecralarda reklam çalışmalarıyla değerlendireceklerini söylüyor. Arslan, "Yakın zamanda pazarlama ekibimizi kurarak kısa sürede binin üzerinde işletmeyi platformumuza dahil ettik ve ilk etapta platformumuzda direkt satış yapmalarını sağladık. Bu yatırım ile işletmelere ulaşmadaki hızımızın da artacak" diye konuşuyor.

firsatbufirsat-hasan-aslanoba-yatirim

2 milyondan fazla üyesi bulunuyor

Fırsat Bu Fırsat, yaklaşık 3 yıl önce Oğuz Arslan ve Reyhan Çepik'in tarafından kurulmuş sonrasında Yonja Media şirkete ortak olmuştu. Şu anda 9 farklı kategori bulunan sitede, yaklaşık 2 milyon üye bulunuyor.

Hasan Aslanoba ise Fırsat Bu Fırsat yatırımıyla beraber 6. yatırımını açıklanmış oldu. Ancak Hasan Aslanoba'nın Webrazzi Startup'13 konferansında paylaştığı üzere tamamlanmak üzere 20 yatırım anlaşması daha bulunuyor. Gelecek dönemde Hasan Aslanoba'dan gelecek yatırım sayısının hız kesmeden devam edebileceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.