TEB, Samsung Gear 2 için CEPTETEB uygulaması geliştirdi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), internet bankacılığını bir geçiş süreci olarak görüyor ve geleceğin mobilde olduğuna inanıyor.
TEB, Samsung Gear 2 için CEPTETEB uygulaması geliştirdi

TEB Gear3Türk Ekonomi Bankası (TEB), internet bankacılığını bir geçiş süreci olarak görüyor ve geleceğin mobilde olduğuna inanıyor. Bu alanda yenilikçi uygulamalarıyla adından söz ettiren banka, Samsung Galaxy Gear 2 ve Galaxy Gear 2 Neo akıllı saati için CEPTETEB mobil uygulaması geliştirdi.

Bir süre önce mobil uygulaması CEPTETEB'in Google Glass'a özel bir versiyonunu yayınlayan banka, bu hamleyle giyilebilir teknolojiler alanındaki varlığını akıllı saatlere taşımış oldu.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, TEB'in yeni devreye alınan her ürün ve fonksiyonda müşteriler için pratik çözümler üretmeye devam edeceğini söylüyor. Bu da şirketin benzer yenilikçi projelere yatırım yapmaya devam edeceğini gösteriyor.

Samsung, Tizen işletim sistemini kullanan Gear 2 akıllı saatinin lansmanı geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de yapmıştı.

Kısa süre önce yayınlanan uygulamayı, kullanıcılar Gear 2'nin bağlı olduğu Gear Manager üzerinden Samsung Apps'e bağlanarak indirebiliyorlar.CEPTETEB uygulamasında kullanıcılar Döviz, Borsa İstanbul, Altın gibi piyasa bilgilerini takip edebiliyor ve TEB şubesini akıllı saatleri üzerinden arayabiliyor.

teb gear 2 ekran görüntüsü teb gear 2 ekran

TEB'in Google Glass uygulaması, kullanıcıların TEB kampanyalarını takip edip, bulundukları noktaya en yakın TEB ATM ve şubelerini akıllı gözlükleri ile bulmalarını sağlayacak şekilde geliştirilmişti.

Daha önce çeşitli incelemelerini yazdığımız Gear 2, hatırlayacağınız gibi dokunmatik ekrana sahip, S voice özelliğiyle sesli komutla çalışabiliyor, kalp ritminizi izleyebiliyor ve dahili kamerasıyla fotoğraf /video çekebiliyor. Gear 2'nin satış fiyatı 799 TL olarak belirlendi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.