Facebook Messenger’a ücretsiz sesli görüşme özelliği geldi

ebook, anında mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’ı geliştirmeye devam ediyor.
Facebook Messenger’a ücretsiz sesli görüşme özelliği geldi

Facebook MessengerFacebook, anında mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger’ı geliştirmeye devam ediyor. Bundan bir kaç ay önce sesli mesaj özelliği eklenen uygulamaya sesli aramanın da geleceğini sizlere duyurmuştuk.

Ve Facebook Messenger’ın iPhone uygulamasının yeni güncellenmesi ile birlikte bu özellik resmen duyurulmuş oldu. Uygulamanın yeni özelliği aynı Viber veya WeChat gibi alternatiflerde olduğu gibi çalışıyor ve internet bağlantınız üzerinden sesli görüşme yapmanızı sağlıyor.

Asıl ilginç olansa güncellemenin, Facebook’un bir servet karşılığında satın aldığı WhatsApp’taki sesli görüşme özelliğinin sızmasından sadece çok kısa bir süre sonra gerçekleşmiş olması…

facebook-arama-1 facebook-arama-2 facebook-arama-3

Facebook Messenger’ın sesli görüşme özelliği hem Wi-Fi, hem de 3G bağlantınız üzerinden görüşme yapmanızı mümkün kılıyor. Bu özellikle de uluslararası sesli görüşme yapmak isteyen kullanıcılar için yüksek görüşme ücreti ödememenin yeni bir yolu olabilir.

Facebook Messenger ile sesli görüşme yapmak için uygulamadaki Kişiler bölümünde aramak istediğiniz kişinin adının yanındaki telefon simgesine tıklamanız yeterli. Her iki tarafında internet bağlantısına sahip olduğu durumda, iPhone’daki sesli FaceTime görüşmelerine benzer bir şekilde aramayı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Facebook Messenger'ın güncel iPhone uygulamasını şuradan yükleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.