Revo Capital'in Onedio yatırımı kesinleşti!

Revo Capital'in Onedio yatırımı kesinleşti!

Geçen ay sizlere duyum olarak aktardığımız Revo Capital'in Onedio'ya yatırımı kesinleşti. Yerli yatırımların artık klasikleşen anlaşma masası fotoğrafı paylaşıldı. :) Onedio'a yapılan yatırımın 1.2 milyon TL olduğunu duymuştuk ancak bu bilgiyi taraflar kesin olarak onaylamadı.

Sosyal haber sitesi olarak kendini tanımlayan Onedio'nun aylık 4.5 milyon tekil ziyaretçi ve 60 milyon sayfa gösterimine sahip olduğunu girişimin kurucu ortaklarından Kaan Kayabalı'ndan geçen haberimizden öğrenmiştik.

Cenk Bayrakdar ve Özcan Tahincioğlu tarafından kurulan Revo Capital'in fonuna en son Hasan Aslanoba'nın da para koyduğunu Webrazzi Summit'teki söyleşide yine kendisinden öğrenmiştik

onedio-revo-yatirim

2012'de kurulan Onedio, kısa sürede yüksek ziyaretçi rakamlarına ulaşmış ve gelir modeli olarak da display reklamın yanı sıra advertorial ve seeding imkanları sunmaya başlamıştı. Son dönemde şirketin gelirler tarafında da belirli bir yükselişi tutturduğunu duyuyoruz.

İki taraf için de doğru bir yatırım olduğunu düşündüğümüz Onedio'nun bundan sonra nasıl bir performans izleyeceğini hep beraber göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.