itiraf.com kapanıyor mu? [Güncellendi]

Bugün yazdığımız Whisper yazısı Türkiye internet sektörünün eski girişimlerinden biri olan itiraf.com'u akıllara getirmişti. Yıllar önce Ersan Özer'in tabiriyle bir ev parasına sattığı itiraf.com'un kapatılacağını duyduğunu yine Ersan Özer Twitter'da paylaştı.

Şimdilerde Workbench'in sahibi olduğu itiraf.com'un kapanabilme ihtimali Twitter'da bir anda dikkat çekti. Arda Kutsal, Cem Sertoğlu, Ozan Tatar ve Nevzat Aydın'ın dahil olduğu konuşmanın sonunda Özer projeyi emeklilik projesi olarak geri alabileceğini söyledi.

idefix'in satışından sonra siberalem ve itiraf.com'un ayrı bir şirket olduğundan bahseden Özer, projenin ilerlemediği için kapatılmasının düşünüldüğünü paylaştı. Türk internetinin en eski girişimlerinden biri olan itiraf.com'un kapatılıp kapatılmayacağıyla ilgili net bir bilgi yok ancak bunun duyum olarak bile konuşulması halen bir etki yaratıyor. Umarız yılların itiraf.com'u kapatılmaz veya bu durumda eski sahibinin elinde yeniden doğar. :)

Güncelleme: Ersan Özer biraz önce attığı tweet ile itiraf.com'un kapanmayacağını öğrendiği paylaştı. Konu tartışılmış ancak vazgeçilmiş. Elimize yeni bilgiler ulaştıkça paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.