Evdebir.com: Ev dekorasyonuna odaklanan özel bir e-ticaret girişimi

Evdebir.com: Ev dekorasyonuna odaklanan özel bir e-ticaret girişimi

evdebir.comE-ticaret pazarında taşların yeniden yerine oturduğu Türkiye'de yeni girişimler görmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri de Evdebir.com.

Deneyimli bir girişimci olan Süreyya Karaçanta'nın itinayla üzerinde durduğu e-ticaret projesi Evdebir.com, ürün tedariğinden site tasarımına kadar  üst sınıf bir örnek olduğunu gösteriyor. Özellikle ev dekorasyonuna odaklı siteyi akıllı mobil cihazlarınızla kolayca gezebiliyor ve sipariş verebiliyorsunuz.

evdebir.com eticaret dekorasyon

Özel tasarım ürünler ve sanatçılardan eserler

Farklı kategorilerde yüzlerce ürün bulunduran sitenin 'exclusive' adlı bölümde el yapımı, özel tasarım ürünler ve sanatçılardan eserler yer alıyor. Bu açıdan bakıldığında diğer e-ticaret sitelerinden farklı ürünler satışa sunan Evdebir.com, ürünlerinin önemli bir kısmını kendisi tedarik ediyor.

Ürünlerin satışa hazırlanma süreci tamamen Evdebir.com ekibi tarafından sağlanırken, Süreyya Karaçanta'nın bu konuda titiz davrandığını biliyoruz. Bu durum siteye de pekala yansıyor.

Etiket fiyatları açısından orta-üst gelir seviyesine hitap eden Evdebir.com'un e-ticaret pazarında kendine has bir kullanıcı kitlesi yakalaması durumunda yavaş yavaş büyüyebileceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.