Startup Kitchen yeni projesi Metto ile iş hayatındaki toplantı derdine çare arıyor

Startup Kitchen yeni projesi Metto ile iş hayatındaki toplantı derdine çare arıyor

Dün Tart'ın artık Startup Kitchen markasıyla sürekli yeni projeler geliştiren bir inkübasyon merkezi formatına geçtiğini paylaşmıştık. Bu değişim dahilinde Startup Kitchen'ın yeni projesi karşımızda: Metto.

İş hayatının oldukça önemli dinamiklerinden biri olan toplantılar, her zaman için çok konuşulmuştur. Dönem dönem trend olan çeşitli akımlar, şirketten şirkete değişen toplantı odaları isimleri, belirli şirketlerin toplantı kültürleri… Metto için de toplantıları daha verimli ve planlı hale getirmeyi amaçlayan, çoklu platform bir uygulama diyebiliriz.

Şu an için kapalı beta sürecinde olan uygulamayla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için e-posta adresinizi mettoapp.com adresine bırakabilirsiniz.

Metto temel olarak şu 2 cümleden çıkan probleme dayanıyor: "toplantılar sıkıcıdır" ve "yapılan toplantıların yarısı zaman kaybıdır". Şirket içinde çalışanların toplu bir şekilde kullanabileceği uygulama; toplantı öncesinde toplantının konusunu belirlemenize ve ilgili kişileri davet etmenize olanak sağlıyor. Bunların ötesinde Metto'da toplantı için notlar yaratabilir, bu notlar sayesinde toplantının detaylı olarak zaman çizelgesini belirleyebilir ve bu notları toplantıya katılacak kişilere atayabilirsiniz. Toplantı sonrasında da yine kişi bazlı olarak çıkan işleri ekip içinde dağıtmanız mümkün.

Metto yukarıdaki videoda da görebileceğiniz gibi bir iPad uygulaması. Ancak bulut teknolojisini kullanacak olan Metto'ya bilgisayarınızdan da ulaşabileceksiniz. Metto'nun diğer öne çıkan özelliklerinden biri de uygulamanın barındırdığı oyunlaştırma kurguları. Ayrıca Metto üçüncü parti uygulama geliştiriciler ve şirketler için bir API'a da sahip olacak.

Henüz gelir modeli netlik kazanmasa da muhtemelen şirketlere kullanıcı sayısına göre paketler sunacak olan Metto hakkında gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.