Etkinlik.com.tr bilet satışına başladı

Türkiye internet sektöründe etkinlik pazarı gün geçtikçe kendine daha da sağlam bir yer ediniyor. Pazarın öne çıkan isimlerinden biri olan Etkinlik.com.tr'yi hatırlarsanız sizlere daha önce tanıtmıştık.

Yaklaşık 4 ay önce kaleme aldığımız haberde, Etkinlik.com.tr'nin bilet satışına başlamak için çalışmalar yürüttüğünden de bahsetmiştik. Bugün ise platformun söz konusu özelliği yayına aldığını öğrendik. Yeni eklenen bu özellikle birlikte platform üzerinde bireysel ya da kurumsal olarak herkes etkinliklerinin biletini satabiliyor.

Ocak 2012'de 3 girişimci tarafından kurulan Etkinlik.com.tr, aynı yılın Temmuz ayında beta olarak yayın hayatına başlamıştı. İlk yazımızda Etkinlik.com.tr ile ilgili güncel rakamlara da yer vermiştik. Bugüne baktığımızda ise platformun 5 binin üzerinde üyeye ve günlük ortalama 2000'e yaklaşan ziyaretçi sayısına ulaştığını görüyoruz. Şu an Etkinlik.com.tr'de 2769 adet etkinlik bulunuyorken, etkinlik ekleyen üye sayısı ise 400 civarında.

Bilet satışı başladı

Etkinlik.com.tr'de bu ay içinde bilet satış özelliği aktif edilirken, şirket bazı firmalarla anlaşmış olsa da henüz çalışmaya başlamamış. Şu an bilet satışı olan örnek bir etkinliğe ise şuradan ulaşabilirsiniz.

Bilet satışı yapmak isteyenler için diledikleri kriterde kullanıcı kaydı almak ve bu kayıtları yönetmek (örneğin Excel entegrasyonu) gibi bir takım özellikler de mevcut. Etkinlik.com.tr'de etkinlik eklemek ve katılımcı kaydı almak ücretsizken bilet satışı yapmak isteyenlerin sabit bir komisyon ödemesi gerekiyor. Bu arada Etkinlik.com.tr ödeme tarafında Paymetwall'u kullanıyor.

Etkinlik.com.tr; hem içerisinde verilerini üçüncü parti yazılımcı ya da şirketlere açmak ve mobil uygulama yayınlamak gibi konular barındıran gelecek planları, hem de devlet desteklerini de arkasına alarak gerçekleştirdiği AR-GE faaliyetleri ile etkinlik pazarında önemli yere gelmek istiyor. Şu ana kadar olan gidişata bakacak olursak şirketin etkinlik konusunda tüm ihtiyaçları karşılayacak bir platform olmak istediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Etkinlik.com.tr'nin planlarında ne derece başarılı olacağını ve gelecekteki projelerini takip edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.