Wallit 2. versiyonunu UC Berkeley Kampüsü'ndeki organizasyon ile duyurdu

Wallit 2. versiyonunu UC Berkeley Kampüsü'ndeki organizasyon ile duyurdu

Konum tabanlı mobil web yaratma amacıyla yola çıkan Wallit, yaklaşık 1 yıl önce iPhone uygulamasını tanıtmış ve önemli de bir ilgi görmüştü. Biz de UC Berkeley'de fizik bilimi üzerine çalışan ve aynı zamanda da Wallit'in kurucusu olan Veysel Berk ile Wallit'in çıkışından hemen sonra bir röportaj yayınlamıştık. Ayrıca yaklaşık 15 gün önce Webrazzi ofisine konuk olan Veysel Berk ile yarım saat süren keyifli bir sohbet de gerçekleştirmiştik.

Eğer az önce hatırlattığımız Webrazzi TV programını izlediyseniz Veysel Berk'in Wallit'in 2. versiyonu hakkındaki sözlerini de muhtemelen hatırlıyorsunuzdur. Program sırasında Foursquare'in yaşadığı problemlere değinen Berk, şirketin milyonlarca kullanıcısı ile iş modelinde değişikliğe gidişini anlatmıştı. Aynı zamanda Wallit'in 1 yıllık macerasından çıkarttıkları sonuçları paylaşan Berk, yeni versiyona dair oldukça değerli bilgiler paylaşmıştı.

UC Berkeley Kampüsü'nde fiziksel duvar

Dün öğlen saatlerinde UC Berkeley Kampüsü'nde düzenlediği bir organizasyon ile 2. versiyonunu duyuran Wallit, Telegraph Avenue isimli alana kurduğu 15x8 metre boyutlarındaki fiziksel duvarla tüm kampüste dikkatleri üzerine çıktı.

Yaklaşık 2 saat gibi kısa bir sürede insanların cümle ve çizimlerle doldurduğu fiziksel duvarın, ve organizasyonun diğer, fotoğraflarını yazının sonunda sizlerle paylaşacağız, tekrardan dönelim uygulamanın ikinci versiyonuna.

waalit-ekran-goruntuleri

Wallit'in 2. versiyonunda dilediğiniz lokasyon için dilediğiniz konuda sanal duvarlar yaratabiliyorsunuz. İlgi alanlarınıza göre dilediğiniz sanal duvarları takip edebiliyor; ayrıca lokasyon, tarih ve ilgi alanlarına göre sanal duvarlar arasında arama yapabiliyorsunuz. Söz konusu sanal duvarlara yorum, fotoğraf ve video şeklinde içerik üretmek mümkün.

Wallit'in yeni versiyonunun arayüz ve kullanıcı deneyimi olarak da başarılı olduğunu ekleyebiliriz. Şu an uygulamanın Türkçe dil desteği bulunmuyor ve hatta Türkiye App Store'unda da henüz yayında değil.

Son olarak Wallit'in mobil ve back-end geliştirici ile tasarım pozisyonları için hala kadrosunda açıklar bulunduğunu, ve bu konuda CV'nizi göndermek için direkt olarak [email protected] adresini kullanabileceğinizi hatırlatalım. Bu arada başvurunuzda pozisyonu Webrazzi'den öğrendiğinizi yazarsanız bir takım ayrıcalıklara tabi tutulacağınızı da ekleyelim. :)

Türkiye App Store'unda yaza doğru yayına girecek olan Wallit'in 2. versiyonunu, örneğin ABD App Store'unu kullananlar şuradan indirebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.