İnternet girişimciliği dersine davetlisiniz

İnternet girişimciliği dersine davetlisiniz

İnternet girişimciliğinin bir cazibesi var ama ülkemizde halen üniversitelerden girişimciliğe atlayan kişi sayısı çok fazla değil. Özellikle Silikon Vadisi ile aramızdaki bu büyük farkı kapatmak için tecrübeli isimlere kulak vermek yapılacak en iyi işlerden. O nedenle size 'İnternet Girişimciliği (Internet Entrepreneurship)' dersinden bahsetmek istiyoruz.

Bahçeşehir Üniversitesi'nin üniversite-özel sektör işbirliğini esas alan CO-OP programı çerçevesinde düzenlenen COP4211 numaralı dersi bu hafta Hakan Baş, Nevzat Aydın ve Sina Afra'yı ağırlayacak. Daha önce Hakan Baş'tan Webrazzi Startup’12 etkinliğinde dinlediğimiz Lidyana.com'un girişimcilik hikayesi bu kez Lidyana yatırımcılarının katılımıyla masaya yatırılacak. Bu iki ismin (N. Aydın, S. Afra) aynı zamanda tecrübeli 2 girişimci olduğunu unutmamak gerekiyor.

Kısaca hatırlatmak gerekirse Lidyana Hakan Baş, Nevzat Aydın, Sina Afra, Saffet Ulusoy ve Arda Turan ortaklığında Aralık 2011'de kurulmuştu. Haziran 2012'de Yandex'in yatırımcısı Ru-net'ten 6 milyon dolar yatırım alan Lidyana, Wired'ın hazırladığı 'Avrupa'nın dikkat çeken girişimleri' listesine girmişti.

Daha önce 3 deneyimle isimle sohbet şansı bulamadıysanız ve sorularınız varsa 1,5 saatlik bu derse katılmamanız için önünüzde bir engel yok. 19 Aralık Çarşamba (2 gün sonra) günü saat 16:00'da Bahçeşehir Üniversitesi'nin B numaralı konferans salonunda olmanız yeterli.

lidyana sina afra neczat aydin hakan bas

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.