Tanıdık isimlerden idemama'ya yatırım geldi

Tanıdık isimlerden idemama'ya yatırım geldi

Rahşan Tan ve Leslie Kandiyoti Mori'nin kurucuları oldukları tasarım odaklı crowdsourcing girişimi idemama'ya sektörün önemli isimlerinden yatırım geldi.

Şirketin bu turdaki yatırımını gerçekleştiren isimlerim arasında Pronet'in Kurucusu ve Grupanya'nın yatırımcısı Alp Saul, Grupanya'nın yatırımcılarından Cem Sertoğlu, Trendyol ve Peak Games'in kurucu ortağı Evren Üçok yer alıyor. Hızlı bir ek bilgi olarak Alp Saul'un idemama yönetim kuruluna dahil olduğunu da paylaşalım.

Yatırım turuna dahil olan ve idemama ortakları arasına katılan diğer isimler ise TBWA İstanbul Ajans Başkanı Mehmet Cem Topçuoğlu ve Grupanya'nın kurucu ekibinde yeralan Aycan Avcı.

Daha önce sizlere tanıttığımız idemama'yı tekrar hatırlayacak olursak, markalarla profesyonel tasarımcıları buluşturmayı hedefleyen servis, her seviyede bütçe içişn tasarım hizmeti sağlayan kişilere ulaşma imkanı sunuyor.

Listelenen ve tamamlanan ilanlara bakacak olursak çok sayıda şirketin bugüne kadar aradığı hizmete ulaştığını görüyoruz.

Önemli bir yatırımcı grubunu şirkete dahil eden idemama kurucuları ile bu gelişmenin ardından görüştüğümüzde, internet sektörünün deneyimli isimlerinin katılımıyla şirketin hızlı büyümesinde önemli bir destek elde ettiklerine inandıklarını paylaştılar.

Biraz gelecek tahmini yapacak olursak, Earlybird Ventures'ın Partnerleri arasında yer alan Cem Sertoğlu ve Evren Üçok'un idemama'ya gerçekşeştirdikleri yatırımın gelecekte bir Earlybird Ventures yatırımına dönüşmesi olasılığını da düşünmüyor değiliz. Elbette bunu zaman gösterecek...

Son olarak, merak ettiğinizi biliyoruz ancak taraflar yatırım miktarı konusunda herhangi bir açıklama yapmadılar. Eğer konuyla ilgili yeni bilgiler edinirsek mutlaka paylaşacağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.