Yenilenen Tasit.com iPad uygulamasını da yayına aldı

Yenilenen Tasit.com iPad uygulamasını da yayına aldı

İnternette araç arama hizmeti veren Tasit.com da mobil uygulama tarafına geçiş yapan girişimler arasına katıldı. iPhone'dan sonra iPad uygulamasını da yayınladı. Bu arada tasit.com web sitesi de yenilendi.

iPhone uygulamasının yayınlanmasından kısa bir süre sonra, iPad uygulamasını kullanıcılarına sunan Tasit.com, Nisan ayında büyük sitelerle işbirliği yapmaya başladığını açıklamıştı.

Bu uyuglamalarla Tasit.com'un ihtiyaca yanıt verdiği pekala söylenebilir ama bu ve benzer ilan sitesi uygulamalarında 'ilan verme' özelliğinin olmamasını bir eksik olarak gördüğümü de paylaşmış olayım.

Toplam aktif ilan sayısı 62 bin

iPad uygulamasından gördüğümüz kadarıyla Tasit.com şimdiye kadar 700 bin aktif ilan yayınlamış. Toplam aktif ilan sayısı 62 bini, aylık aktif ilan sayısı da 6200'ü geçmiş. Tasit.com'un kullanıcı sayısı ise 900 bine yaklaşmış. Kurumsal müşteri sayısı da 200 bini geçmiş.

Tasit.com'un Android uygulamasının da çok yakında Google Play'de olması planlanıyor. Mobil uygulamalara ek olarak Tasit.com'un geçtiğimiz günlerde yenilenen sitesi de eskisinden daha kullanışlı bir hale gelmiş. Özellikle ilan girişinin webden yapılacağını düşünürsek arayüzü daha işlevsel hale getirmek faydalı olmuş.

Arkasına aldığı bir çok yatırımcı ile yoluna devam eden Tasit.com, Wired'in derlediği Türkiye'nin 10 önemli arası girişimi arasına girmişti. Tasit.com CEO'su Birol Kabakoğlu da yanlış ve eksik olduğunu düşündükleri bir iş modelini yeniden yapılandırdıklarını paylaşmıştı. Bakalım mobile adım attıktan sonra Tasit.com'un işleri ne kadar hareketlenecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.