Petofoni: Evcil hayvanlar için fırsat sitesi

Petofoni: Evcil hayvanlar için fırsat sitesi

Evcil hayvanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik e-ticaret sitesi ve özel alışveriş sitesinden sonra bu kez bir fırsat sitesi açıldı; Petofoni.com.

Evcil hayvan sahiplerine yüksek indirimlerle ulaşmayı amaçlayan girişim Haziran ayında kapılarını açmış. Bilindik fırsat siteleri ürün fırsatlarını sonradan satışlara dahil etmeye başladılar ama Petofoni'de hem ürün hem de evcil hayvanlar için çeşitli hizmet fırsatları (kuaför ve pansiyon hizmetleri, eğitim fırsatları, pet kabul eden oteller vs.) sunuyor.

Evcil hayvanlar için genel bir hedef kitlesini yakalamak istese de şu an için sitede sadece kedi ve köpekler için fırsatlar var. Satışa sunulan ürün ve hizmetlerle ilgili anlaşmalar ve görüşmeler yapan Petofoni'nin kurucusu Emrah Eşkin grup alışveriş sektörüne dikey bir adım atmayı uygun görmüş. Şimdiye kadar paylaştığımız örneklerden de farklı bir yolu seçmiş.

Grup alışveriş modası hizmet fırsatları için biraz düşse de Petofoni kendine yeni ve şimdiye kadar bakir kalan bir alanı seçtiği için umut veriyor denilebilir. Rakiplerinin çoğalması durumunda ise evcil hayvan sahiplerinin internet alışverişine daha çok yönelmesini ve bir kaç girişimi ayakta tutmasını beklemek kalıyor. Girişimin yeni bir isim benzerliği davasına sebep olup olmayacağı ise soru işareti.

Eğer evcil hayvan sahibiyseniz her gün yeni bir fırsat çıkan Petofoni'yi ve Petofoni'nin blogunu bir kenara kaydedebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.