Yandex.Mail iPhone uygulaması artık Türkçe

Yandex.Mail iPhone uygulaması artık Türkçe

Anavatanında sunduğu hizmetleri bir bir Türkiye'ye de getiren Yandex, bu kez genel stratejisi içinde anahtar görevi gören Yandex Mail'in iPhone uygulamasına Türkçe desteği ekledi.

Bugün itibariyle App Store'dan indirebilceğiniz Yandex.Mail iPhone uygulaması, web arayüzünde bulunan tüm temel özelliklere sahip. Anlık bildirimleri de aktif kılabileceğiniz uygulama ile hatırlatmalar ve görev listesi oluşturmak mümkün.

Yandex Mail iPhone uygulaması dahili anti-virüs ve anti-spam korumasının yanısıra, Jabber adlı anlık mesajlaşma servisini kullanmayı da mümkün kılıyor.

Yandex, bilindiği üzere Türkiye'de web içeriklerine dair yaptığı araştırmalara önem veren bir şirket. iPhone kullanıcılarından ne kadar talep geldiğini de farklı şekillerde ölçmüş ve bu potansiyeli göz önünde bulundurarak mobilde yeni bir yerelleştirme adımı atmış olabilir. Zira iPhone'un Türkiye'de ciddi bir pazar payı var ve webde verilen bir hizmeti iOS üzerinde de desteklemek gerekiyor.

Yandex son olarak müzik servisini Türkiye'de hizmete açmıştı ve TV reklamlarına başlamıştı. Arama motoru tarafı kadar olmasa da Türk internet kullanıcılarının e-posta hizmetlerinde de belli seçimleri var. Yandex.Mail pazar payını artırmak için zaman ihtiyacı var ama Webrazzi'ye gönderilen e-postalarda son zamanlarda Yandex adına rastladığımızı da görüyoruz.

Yandex.Mail'in Türkçe destekli Android uygulaması da bulunuyor ve Playstore'a gelen yorumlar gayet olumlu görünüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.