Android için Instagram kayıtları başladı

Android için Instagram kayıtları başladı

2010 yılında piyasaya çıktığından beri iOS kullanıcılarının bir numaralı fotoğraf paylaşım platformu haline gelen Instagram, Android’e doğru bir adım daha attı. Bundan çok kısa bir süre önce ilk duyumlarını alıp paylaştığımız uygulamanın Android sürümü için ön kayıtlar başladı, fakat popüler servisin Android’de ne zaman resmen yayınlanacağı henüz net değil.

Bugüne kadar iPhone, iPad ve iPod Touch’ta toplam 27 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşmayı başaran Instagram, iOS’ta bir fenomene dönüşmesine rağmen 1,5 yıldır hala başka bir platformda kullanılamıyordu. Ortaya çıkan yeni ön kayıt sayfasında çok fazla bilgi yok ama kayıt olan kullanıcılar için uygulama Google Play’de yayınlanmadan önce beta sürecinde test etme imkanı sunulacağı söyleniyor.

“Android için Instagram’da ilk sırada olmak ister misiniz?” cümlesinden başka bir açıklama olmayan kayıt sayfasında sizden istenen tek bilgi e-posta adresiniz. Bundan sonra tek yapmanız gereken beklemek ve Instagram Google Play veya diğer Android marketlerinde uygulamayı yayınlamadan hemen önce haberdar edileceksiniz.

Bu sırada Instagram da 27 milyona ulaşan kullanıcı sayısını daha da arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bundan sadece birkaç gün önce diğer bir popüler fotoğraf paylaşım uygulaması olan Hipstamatic ile bir anlaşma imzalamış ve Hipstamatic kullanıcılarının fotoğraflarını Instagram üzerinde paylaşabilecekleri bir özellik duyurmuştu. Hipstamatic’in şu anda 4 milyon civarında kullanıcısı bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.