Türk Mobil Uygulama Şirketi Carlo's Games İlk Uygulaması A! ile App Store'da

Türk Mobil Uygulama Şirketi Carlo's Games İlk Uygulaması A! ile App Store'da

Türk girişimcilerinin mobil uygulama dünyasına yeni bir şirket daha katıldı. Üç genç girişimcinin (1985-1987 doğumlular)  kurmuş olduğu Carlo's Games, ilk uygulaması A! ile App Store'daki yerini aldı.

Ömer Burak Kır, Emir Alan ve Altuğ İnan'ın kurucusu olduğu Carlo's Games, küresel bir oyuncu olma hedefiyle yola çıkmış. Geçmiş iş deneyimlerini yeni kurdukları şirkette uygulama fırsatı bulan girişimciler, A! ile konum tabanlı uygulama pazarına,  ihtiyaç duyulan bir uygulama ile adım atmış.

Ücretsiz bir uygulama olan A!, özellikle toplu taşıma araçlarında durak kaçırma derdine son verecek güzel bir uygulama. Daha önce gitmek istediğiniz noktaya yaklaştığınızda bir alarm ile uyarılma ihtiyacını hissettiyseniz, A! tam size göre. Sadece alarm değil, e-posta ile de bildirim yapan A!, belirlediğiniz noktaya 50 metre ile 3 km arasındaki istediğiniz bir mesafede sizi uyarıyor.

İnternet, cep telefonu ve bilgisayar oyunlarının gelişimine tanıklık eden ve bu dünyanın içinde olan Carlo's Games'in kurucuları daha önce yapılmamış olan uygulamalarla karşımıza çıkma niyetinde. A! bu anlamda girişimcilere hak vermemiz için yeterli bir sebep gibi görünüyor.

Yakında bir oyun uygulaması ile karşımıza çıkacağını öğrendiğimiz Carlo's Games Studios, App Store'daki 500.000 uygulama içindeki 80.000 oyunu ve Türkiye'den Duello Games'i potansiyel rakibi olarak görebilir. iSlash ile güzel bir başlangıç yapan Duello Games'in üretkenliği tartışılır olsa da, Carlo's Games son kullanıcılar için her platformda kendisini kendini göstermek istiyor.

Enkuba girişim destek programına dahil olan bu yeni girişimin mobil uygulama dünyasında ne kadar başarılı olacağını görmek için  biraz zamana ihtiyacımız var. A!'nın nasıl bir uygulama olduğunu görmek için ise beklemeye gerek yok.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.