Tele.com.tr Aralık Sayısında Özel Alışveriş Sitelerini Masaya Yatırıyor

Tele.com.tr Aralık Sayısında Özel Alışveriş Sitelerini Masaya Yatırıyor

Webrazzi okurlarının yakından tanıdığı Botego Genel Müdürü Ekim Nazım Kaya'nın genel yayın yönetmenliğini yaptığı Tele.com.tr, Aralık ayı sayısının kapağında özel alışveriş sitelerini masaya yatırmış. Markafoni'nin kapak sponsoru olduğu dergi, yarın raflardaki yerini alacak ancak ilgili sayfaları Webrazzi'den paylaşmamıza izin verildi.

Aşağıda okuyabileceğiniz gibi çok sayıda e-ticaret şirketiyle röportajlar gerçekleştirilmiş. Markafoni, bingomingo, unnado.com, yeniçarşım.com, daybuyday.com, kaçanbalıkbüyükolur.com, trendyol, Evim.net, morhipo.com ve limango'nun genel müdürleri veya yöneticileri e-ticaret siteleriyle ilgili pek çok soruyu cevaplamış.

Kapak konusu özel alışveriş siteleri olsa da daha geniş bir perspektifte çeşitli e-ticaret siteleriyle ve Elektronik Ticaret İşletmeciler Derneği (etid) Yönetim Kurulu Bakanı ile yapılan röportajlarla Türkiye e-ticaret pazarının son durumu gözler önüne serilmiş.

Yazının devamında sayfa içeriklerini bulabilirsiniz. 

Tele.com.tr Aralık 2011 Özel Alışveriş Siteleri dosyası

Geçtiğimiz ay yayınladığımız Türkiye Özel Alışveriş Siteleri comScore raporuna da konunun ilgilileri ayrıca göz atabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.