İndirdik.com İş Ortaklığı Sistemini Başlattı

İndirdik.com İş Ortaklığı Sistemini Başlattı

GittiGidiyor kurucularından yatırım alan Bendeistiyorum.com, sizlere daha önce aktardığımız gibi yoluna artık İndirdik.com olarak devam ediyor. Turkcell destekli Global Students Entrepreneur Awards (GSEA, Global Üniversiteli Girişimci Yarışması) kazananı da olan tek ürün servisi İndirdik.com iş ortaklığı (affiliate) sistemini devreye soktu.

Tıklama, üyelik ve satın alma başına farklı ödeme modellerinin yer aldığı sistemde ödenen ücretler 5 ile 15 kuruş arasında değişiyor. İndirdik.com'dan Mustafa Acet, iş ortaklığı sisteminde geri dönüş oranlarının diğer benzeri gelir ortaklığı modellerinden daha yüksek olacağını düşündüğünü söylüyor. Bunun sebebi de İndirdik.com'un tıklama, üyelik ve sipariş dönüşüm oranlarının standart e-ticaret sitelerine oranla oldukça yüksek olması.

Ayrıca Acet, bu sistemin sadece reklam odaklı bir iş ortaklığı modeli olmadığını, İndirdik.com'da sunulan fırsatların web sitesi ve blog sahiplerini için kaliteli bir içerik olarak da kullanılabileceğini belirtiyor.

Bu yeni yapı ile birlikte İndirdik.com iş ortaklığı programına katılan üyeler tıklama başına 5 – 12 kuruş kazanç elde edebiliyorlar. Bu sistemde gösterim başına tıklama oranın artmasıyla birlikte tıklama başına kazanç da artıyor ve bu üyeler güncel oranlara kontrol paneli üzerinden erişebiliyorlar.

Üye başına 10 kuruş, sipariş başına ise 15 kuruş ödeme yapılan sistemde kazanç 50 TL'ye ulaştığında ödeme alınabiliyor.

İndirdik.com/is-ortakligi adresinden başvurulabilecek olan sistemin önemli özelliklerinden biri de sitenin affiliate ekibinin yayıncı sitelere sürekli yardım ve destek sağlayacak bir ekibin kurulmuş olması.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.