Foodzy'nin iPhone ve Android Uygulamaları Yayınlandı

İlk olarak TNW'nin konferansında tanıtılan Foodzy, yediklerinizi eklediğiniz ve ekledikçe rozetler kazandığınız yenilikçi bir servis.
Foodzy'nin iPhone ve Android Uygulamaları Yayınlandı

İlk olarak TNW'nin konferansında tanıtılan Foodzy, yediklerinizi eklediğiniz ve ekledikçe rozetler kazandığınız yenilikçi bir servis. Foursquare modeli çalışan bir uygulama olan Foodzy, sağlıklı beslenme üzerine duruluyor ve buna göre rozetler kazandırıyor. Servis siz yediklerinizi kaydetdikçe bir süre sonra size özel diet planları sunabiliyor. Lite sürümü ücretsiz olan Foodzy'nin Pro versiyonu ise yıllık 15$.

İlk önce kısıtlı sayıda kullanıcıya açılan Foodzy, geçtiğimiz ay herkesin kullanımına açılmıştı. Bugün ise servisin iPhone ve Android uygulamaları yayınlanmış. Çoğu yabancı uygulamanın yaptığı hatayı yapmayan Foodzy'nin iPhone uygulaması Türkiye App Store'unda da bulunuyor. Ancak mobil uygulamaları kullanabilmeniz için Pro hesaba sahip olmanız gerekiyor.

Emin adımlarla yoluna devam eden ve gelişimini sürdüren Foodzy'nin, yıllık ücret olmadan servisin çoğu özelliğini kullandırmaması açıkcası çok mantıklı değil. Şu ana kadar her hangi bir yatırım almayan Foodzy'nin büyümesini sürdürebilmesive finansal olarak ayakta kalabilmesi için yıllık aldığı ücretin ne kadar yeterli olacağını ise bilemiyorum.

Amsterdam merkezli şirket, sağlıklı beslenmeyi bir oyuna dönüştürmüş durumda fakat kullanıcıları ücretli hesaba mecbur bırakmak servisin yayılmasının önündeki en büyük bir engel. Servisi yaygınlaştırmanın yanında yemek veritabanını geliştirmeye devam eden Foodzy'de, şu anda 58 ülkenin mutfağından yemekler bulunuyormuş. Son konuştuğumuzda Türk yemekleri ve yerel rozetlerin de Foodzy'de bulunmasını çok istediğini ileten şirket kurucuları, Türk kullanıcılarin fikirlerini de beklediklerini iletti. Belki de kurban bayramı gelmeden bununla ilgili bir rozet eklenebilir :)

Foodzy'nin iPhone uygulamasını buradan Android uygulamasını ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.