Time'a Göre 2011'in En İyi 50 Sitesi

Time Dergisi 2011'in en iyi 50 Web Sitesi listesini açıkladı. Mark Zuckerberg'i 2010 yılının kişisi seçen Time, 2010 yılı listesinde bilindik web sitelerinin yanında pek alışık olmadığımız girişimleri de eklemişti, bu yıl da benzer bir liste yapmış.

Bizim en çok ilgimizi çeken sosyal medya kategorisinde size bahsetmediğimiz tek websitesi Pinterest. Sevdiğiniz ürün ve içerikleri biraraya toplayabildiğiniz Pinterest, webde gezinirken karşınıza çıkan her şeyi hesabınıza eklemenize izin veriyor. Görsel içeriklerin ön planda olduğu servis halen test aşamasında. Sosyal medya kategorisindeki diğer siteler ise Google+, Klout, Quora ve Storify.

Finans kategorisinde ise EvernoteJoin.meKickstarter ve kişisel finans servisi LearnVest ile  DuckDuckGo adlı özel arama motoru bulunuyor.

Müzik kategorisinde Howcast ve Turntable.fm, haber ve bilgi kategorisinde Instapaper ve Techmeme, alışveriş ve seyahat kategorisinde ise AirbnbGogobot ve Hipmunk tanıdığım web siteleri. Aile ve çocuk kategorisinde ise ailenizin tarihini kaydedebileceğiniz Proust dikkat çekici.

Sosyal Medya Google+ Klout Pinterest Quora Storify

Oyun The Escapist Giant Bomb OnLive Touch Arcade Retrocade

Eğitim Freerice Khan Academy Open Yale Courses Smarthistory Starfall

Müzik ve Video 8tracks HBO GO Howcast My Damn Channel Turntable.fm

Aile ve Çocuk CafeMom Dear Photograph Poptropica Proust Wonderopolis

Spor Bleacher Report Grantland Jayski Onion Sports Network SB Nation

Haber ve Bilgi Big Think GetHuman Instapaper ScienceDaily Techmeme Finans DuckDuckGo Evernote Join.me Kickstarter LearnVest

Alışveriş ve Seyahat Airbnb Gogobot Hipmunk Polyvore Retrevo Sağlık ve Form CalorieKing HealthGrades MapMyRun Summer Tomato Zen Habits

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.