DenileniYap.com: Ödülleri Kazandıran Online Görevler

DenileniYap.com: Ödülleri Kazandıran Online Görevler

Ödül odaklı pazarlama stratejileri internet üzerinde şekil değiştirmeye devam ediyor. Bunun yeni bir örneği de DenileniYap.com. İnternet üzerinde verilen görevleri yerine getiren kullanıcılar Denileni Yap'tan çeşitli ödüller kazanıyor.

Her kamanyada sınırlı sayıda ödül dağıtan DenileniYap, bu durumu algımıza yansıtmak için grup alışveriş sitelerine benzer bir tasarım hazırlamış. Nakit para, tatil, elektronik ürünler, akşam yemeği gibi çeşitli ödüllerin dağıtıldığı serviste, ödül kazanmak için yapılması gereken tek şey puan toplamak. Puan toplamak için de size verilen bazı görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Mesela internet üzerindeki bir siteden istenilen bilgiyi getirmek bu görevlerden biri olabilir. Arkadaşlarınızı siteye davet etmeniz de size ek puan kazandıran bir durum.

DenileniYap

Sitede dağıtılan ödüller bazen bir kaç kişinin bazen de sadece bir kişinin oluyor. Aktif olan ödül için kaç kişinin yarıştığı ve dağıtılacak ödül sayısı gösterildiği için kazanma şansınızı hesaplamanız mümkün.

DenileniYap'ın reklam e-postaları ve anketler karşılığında nakit para dağıtan eski SüperTeklif ile sosyal paylaşımlarla küçük indirimler kazandıran Grupyay'ın karışımı olduğunu düşünüyorum. Tabii işin içine biraz daha oyun ve rekabet havası katılmış. Bu da bana Deney7'yi hatırlatıyor. SüperÇekiliş gibi sadece çekilişe dayalı bir servisten daha etkili olacak gibi görünüyor.

Tasarımı ve iş modeliyle dikkat çekeceğine inandığım girişimin kurucusu Ergun Bayseferogulları, bu sistemin başka bir örneğinin olmadığını ve reklamverenlerin DenileniYap sayesinde mesajlarını daha net bir şekilde sunabileceğini söylüyor.

Yarışma konsepti servisin canlılığını koruması açısından etkili, diğer yandan ödüllerin tatmin ediciliği de yarışmalara katılımı değiştirecek bir etken. Verilen görevlerin hem kullanıcılara hem de reklamverenlere farklı bir deneyim yaşatması durumunda DenileniYap'ın uzun ömürlü olabileceğini söyleyebilirim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.