Apple iPad 2'yi Doğruladı!

Apple, 2 Mart'ta gerçekleştireceği etkinlikte iPad 2'yi sunacağını doğruladı. Etkinlik için basın mensuplarına ve bloggerlara gönderdiği davetiyede yandaki görseli kullanan Apple, 2011'in yeni iPad'in yılı olacağına atıfta bulunuyor.

Dün yazdığımız yazıda da bahsettiğimiz iPad 2'nin daha ince olması, daha güçlü bir işlemciye sahip olması, ön ve arka kameraya sahip olması ve retina display ekranı beklenen özelliklerden. Tasarım olarak düşünüldüğünde iPad 2'nin iPhone 4'teki gibi köşeli bir yapıya sahip olup olmayacağı ise merak ediliyor.

Apple'ın 2 Mart'taki etkinliğinde açıklaması beklenen bir diğer yenilik ise OS X 10.7 Lion'un yeni özellikleri. Hatta geliştiriciler için beta versiyonunun indirilmeye başlanması ve tüm kullanıcılara açılacağı tarihin paylaşılması da mümkün.

Steve Jobs'un yokluğunda sahneye çıkması beklenen Tim Cook'un şirketin yeni lideri olması, bugünlerde teknoloji çevrelerinde çokça tartışılan bir konu. Önümüzdeki haftaki etkinlik ve iPad 2 sunumu da Cook'un önemli sınavlarından biri olacak. Tabii Steve Jobs bir anda ortaya çıkıp sahneyi kapmazsa :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.