Yeni iPad'de Çift Kamera ve USB Girişi Bekleniyor

Yeni iPad'de Çift Kamera ve USB Girişi Bekleniyor

iPad 2Apple'ın tablet bilgisayarı iPad'in yeni modeline dair dedikodular gelmeye başladı. Uzun bir bekleyişin ardından bu yıl ocak ayında karşımıza çıkan iPad'in, yeni modelinin gelişmiş özellikleriyle 2011'in ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor.

Digitimes'da yayınlanan habere göre Çin kaynaklı duyumlari iPad 2'nin çift kamera taşıyacağı yönünde. Çift kamera ile Facetime görüntülü konuşma özelliğine kavuşacak yeni iPad'in, karbon fiber katkılı daha hafif bir kaplama ve daha ince bir ekran camına sahip olması bekleniyor. Gelişen donanım özelliklerine bakılınca, iPhone 4'ün sahip olduğu Retina Display görüntü teknolojisi de yeni iPad'de kullanılacak.

Beklenmedik bir gelişme olarak iPad 2'de USB girişlerine yer verileceği de gelen haberler arasında. iPad'e dosya aktarımını kolaylaştıracak bu yenilik sanıyoruz henüz iPad sahibi olmayan teknoloji düşkünleri için en iyi haber.

Oyun serverleri ilgilendiren bir yenilik olarak da 6 eksenli denge sisteminin iPad 2'de kullanılması bekleniyor. Özellikle oyunlar için daha iyi performans alınmasını sağlayacak bu güncelleme iPad'i daha hassas bir cihaz yapacak.

iPad'in 7 inç boyutunda daha küçük bir modelinin geleceği dedikoduları ise henüz bir sonuca varmış değil. Muhtemelen Steve Jobs Ocak 2011'de sahneye çıkacak ve tüm merak edilenleri cevaplandıracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.