Adobe kaliteli içerik oluşturma konusunda profesyonel yeni Acrobat X yazılım ailesini tanıttı. Acrobat X, Reader X, Acrobat X Suite ve Acrobat.com adresindeki yeni belge gönderme/alma hizmetleri Acrobat X Ailesi'ni oluşturuyor.

Acrobat X, çok adımlı belge hazırlama ve yayınlama işlerinde yeni tasarladığı kılavuzlu eylemler ve yeni özelleştirme seçenekleri sunuyor. Acrobat.com sitesinde bulunan Adobe Sendnow hizmeti, verimliliği arttırmayı amaçlıyor. Microsoft SharePoint ile kurumsal entegrasyon güçlendirilirken, Microsoft Word ve Excel'den dışarı aktarımlar da güçleniyor.

PDF Portföyleri'nde yeni görsel temaları, yerleşimleri ve renk paletlerini barındıran Acrobat X ailesinin arayüzü, tek panelde daha fazla kontrol imkanı sunması da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Yapışkan notlar tüm kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor ve vurgulama araçları Adobe Reader X'te anlatımlara değer katıyor.

Adobe CreatePDF ile Adobe Reader X veya herhangi bir web tarayıcısı içerisinde dosyaları kolayca PDF dokümanlarına dönüştürme.

PDF erişimini mobil cihazlara taşıyan Acrobat X, Android, Windows Phone 7 ve Blackberry Tablet OS için ücretsiz olarak sunuluyor. Yeni Protected Mode ise belge ve sistemlerin güvenlik düzeyini arttırıyor.

Daha akıcı işbirliği sağlamak ve daha zengin deneyimler sunması hedeflenen Acrobat X ailesi kullanıcılarına zaman alıcı görevlerinin çoğunu tek adımlı basit süreçlere dönüştürmesi yolunda geliştirilen iyi bir ürün olarak nitelendirilebilir.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.