etohum'un Yeni Dönem Başvuruları Başladı

etohum'un yeni dönemi Ağustos ayı başında başlamıştı, hızlı girişimcilerın şimdiden Burak Büyükdemir'in e-posta hesabını doldurduğuna eminiz.

etohum'un yeni dönemi Ağustos ayı başında başlamıştı, hızlı girişimcilerın şimdiden Burak Büyükdemir'in e-posta hesabını doldurduğuna eminiz. etohum'un yeni dönemdeki ilk kafe toplantısı ise 23 Eylül Perşembe günü Maçkolik Complex'te gerçekleşecek.

Toplantının konuşmacıları Grupanya Kurucu Ortaklarından Baran Dilber, Grupfoni Yönetici Ortağı H.Burak Hatipoğlu, ŞehirFırsatı Genel Müdürü Emre Ekmekçi, Markapon Yönetici Ortağı Can Turanlı ve Ekoloni'den kesinleşmeyen bir konuşmacı olacak. Grup satın alma sektörünün derinlemesine irdeleneceği ve şimdiye kadar geçen süreçte kazanılan deneyimlerin aktarılacağı toplantıya kaydınızı şimdiden yapabilirsiniz.

etohum'un yeni dönem programına baktığımızda bu sene İstanbul dışındaki şehirlerde, geçen senelere oranla daha çok toplantının düzenleneceğini görüyoruz. Yazının başında da belirttiğim gibi Ağustos ayı başında başlayan Etohum 2010-2011 başvuru süreci 31 Aralık 2010'da sona erecek ve yapılacak değerlendirmelerin ardından 29 Ocak 2011'de etohum'un destekleyeceği 15 girişim açıklanacak.

Eğer etohum'un yeni dönemine başvuru yapmayı planlıyorsanız detaylı bilgiyi buradan alabilir ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Son dönemlerde etohum girişimlerinden olup yatırım alan şirketleri göz önüne alacak olursak, girişimciler için değerli bir organizasyon olduğunu söylemek yanlış olmaz. Birkaç örnek vermek gerekirse, NeredenAldin.com, AlisverisRobotu.com, HangiUniversite.com, Grupanya'yı yakın zamanda yatırım alan etohum girişimleri olarak sayabiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.