Grupca Grup Satın Alma Pazarına Hızlı Girdi: 1 TL'ye Sinema Bileti

Grupca Grup Satın Alma Pazarına Hızlı Girdi: 1 TL'ye Sinema Bileti

Groupon'un dünyada estirmeye başladığı rüzgar, Türkiye'de hızını arttırıyor. Grup satın alma konseptini benimsemiş firmalar ardı ardına piyasaya giriyor. Bu pazarın en yeni oyuncusu Grupca.com da resmi olarak yayına başladı.

Türkiye'de Groupon'un satın aldığı SehirFirsati'nin yanı sıra, Firsatciyiz, Kipru, Grupanya, Ekoloni gibi önemli oyuncuların bulunduğu grup satın alma pazarında GittiGidiyor kurucularının girişimi olan Markapon gibi girişimler de faaliyete geçmek için gün sayıyor.

İlk aşamada İstanbul ve Ankara'da hizmet vermeye başlayan Grupca'nın bir sonraki adımı ise İzmir olacak. Şirket bu modele uygun şekilde, günlük olarak restoranlar, kafeler, spor klüpleri, güzellik merkezleri gibi mekanlarda %50 - %90 arasında değişen indirim fırsatları sunmayı hedefliyor.

İlk fırsatını bu modelin en popüler pazarlama aracı olarak kabul edilen 1 TL'ye sinema bileti ile başlatan Grupca, İstanbul'da Cinebonus'larda geçerli sinema biletini 1 TL'ye sunarak sektöre hızlı girdi. Grupca'nın kendisini göstermesiyle bu pazarda faaliyet gösteren bizim bildiğimiz 9 firma oldu.

Markapon'un ortağı Aydonat Atasever'in daha önce söylediği 11 girişime ulaşmaya ise sadece 2 firma kaldı. Tahminlerimize göre onlar da bizi fazla bekletmeyecek ve kısa süre içerisinde kendilerini bize bildirip sonrasında da yayına başlayacaklar…

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.