CrunchPad'in Prototipi birkaç haftaya kadar hazır olacak!

CrunchPad'in Prototipi birkaç haftaya kadar hazır olacak!

crunchpad2TechCrunch'ın geçen yaz planlarını anlattığı CrunchPad, Webrazzi ve Teknorazzi'de de daha önce haber olmuştu ve beklenen ürünler arasına girmişti. Bugün Michael Arrington'ın TechCrunch'ta yazdığı yazıda artık ürünün son haline yaklaştığını ve ilk prototipinin birkaç hafta içinde ofislerindeki yerini alacağını öğrendik.

Tekrar hatırlatacak olursak CrunchPad, dokunmatik ekranı olan ve sadece internet kullanımına yönelik geliştirilen bir tablet bilgisayardı. Apple'ın gizli gizli geliştirdiği yönünde hergün teknoloji bloglarında söylentisi çıkan tablet-netbook melezinin benzeri diyebiliriz. Ancak Apple için bahsedilen tablete göre çok daha basit ve sadece internet kullanımına yarayan bir cihaz olarak planlanıyor.

CrunchPad'in son endüstriyel tasarımlarıda sitede yayınlandı. Şu anda ki planlara göre cihaz 18mm kalınlığında olacak ve aliminyum gövdeye sahip olacak. Daha önce açıklanan Linux işletim sistemi üzerinde Webkit destekli bir internet tarayıcısında ise herhangi bir değişiklik yok.

Birkaç hafta sonra basın toplantısıyla prototipleri tanıtılacak olan cihazın son dizayn görüntüleri de paylaşıldı. Enfes görünüyor diyebiliriz. CrunchPad'in piyasadaki en büyük rakibi Kindle DX olacaktır ancak eğer olurda dedikodular gerçek olup Apple'ın tablet pcsi çıkarsa, CrunchPad için işler umduğu kadar iyi gitmeyebilir.

crunchpad1crunchpad2crunchpad3crunchpad4

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.