CrunchPad Hazır Gibi

TechCrunch'ın web tableti CrunchPad'in resimleri internete sızdı. Resimlerin teknoloji bloglarında görünmesinin hemen ardından Crunchgear'da daha detaylı resimler yayınlandı.
CrunchPad Hazır Gibi

TechCrunch'ın web tableti CrunchPad'in resimleri internete sızdı. Resimlerin teknoloji bloglarında görünmesinin hemen ardından Crunchgear'da daha detaylı resimler yayınlandı. En son gördüğümüz prototipe nazaran çok daha ince ve şık olan ürünün paketlerine de özenildiği resimlerden belli oluyor. Önümüzdeki hafta detaylı bir yazıyla ve videoyla, tanıtımı yapılacağı söylenen ürün, 12 inç dokunmatik ekranı ve sanal klavyesiyle sadece internet kullanımı için geliştirildi. $300 civarı bir fiyatla satılacak CrunchPad'in çıkış tarihi daha açıklanmadı.

CrunchPad'in kullanacağı yazılım Singapur merkezli Fusion Garage tarafından geliştirilmiş. Endüstriyel tasarım için ise Dynacept ile çalışılmış. Intel Atom işlemcisi kullanan CrunchPad'in teknik detayları hakkında yeni bir açıklama yapılmadı.

CrunchPad'in tanıtımı yapıldığında detaylıca inceleriz, şimdilik resimlere bakmakla yetinmek zorundayız  :( Kesin olmasada daha önce açıklanan detayları, Ocak ayında Webrazzi'de yazdığımız yazıdan öğrenebilirsiniz.

crunchtablet-1 crunchtablet-2 crunchtablet-3 crunchtablet-41

crunchtablet-5 crunchtablet-6 crunchtablet-7 crunchtablet-8

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.