Anlık bir hafta olacak; Facebook Chat hazır!

Anlık bir hafta olacak; Facebook Chat hazır!

Google'dan sonra en çok kullandığımız iki web sitesi Facebook ve Live bize "ikisi bir arada" sunulursa ne olur?

Bu sorunun yanıtını 3 hafta önce "boyut değiştirir" olarak vermiştim ki, bu sabah fark ettiğim Social.im reytingleri bir sosyolog edasıyla gülümsememe neden oldu. Sonrasında da tekrar yazıya döndüm.

"MSN Messenger, GTalk ve Yahoo Messenger kendini bir an önce yenilememek için ısrar ederken; önümüzdeki yılların en çok kullanılan anlık iletişim uygulaması Social.im olacağa benziyor. Tabii ki büyük oyuncular hızlı ve doğru bir şekilde hareket edemez ya da Social.im onlar tarafından satın alınmazsa!"#

Evet, büyük oyuncular hızlı bir şekilde sırayla hareket ettiler. Önce Live ile invite2messenger dedik, şimdi de sırada Facebook Chat var.

Facebook Chat önümüzdeki saatlerden itibaren FB profil sayfanızın sağ alt köşesinde ve sitenin ilgili kısımlarında yerini alacak.

FB sağdan soldan kendini ve kendisinin yeniden şekillendirmiş olduğu "sosyal ağ" kavramını öldürmeye devam ederken; hiç bir başarının zirvedeyken bırakılmayacağını açıkça gösteriyor.

Şimdiye kadar selam vermediğiniz arkadaşlarınızla birlikte iyi sosyalleşmeler diliyorum! Çünkü bu onları belki de FB içinde son görüşünüz olabilir. : )

Sonuç ne olursa olsun anlık mesajlaşma servisleri arasındaki bizans oyunları da asıl şimdi başlıyor!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.